Pregătește-te de Halloween cu hainuțe noi de pe Dresslily

Nu mai e foarte mult până la Halloween dar dacă ești printre persoanele care sărbătorește sau merg la petreceri tematice, trebuie să dai  repede un search pe Dresslily.

Aceștia se pregătesc temeinic de această sărbătoare și vin cu o mulțime de ținte, de idei și prețuri pe măsură.

Îmi place că mereu vin cu modele noi și interesante. Anul trecut mi-am luat și eu ceva asemănător dar pentru Crăciun.  Am fost și sunt atât de încântată de ceea ce am primit.

Chiar mă uitam la printurile unor bluze și sunt de părere că acestea pot fi purtate și după ce trece Halloweenul.

E adevărat unele sunt chiar tematice, pentru petreceri sau chiar serbări dar unele sunt super pentru a fi purtate și zi de zi.

Spre exemplu cele trei bluze de mai jos, eu le-aș purta fără nici o problemă. Ce dacă pisicuța de mai jos are cornițe și colțișori, uite cât e de drăguță.

 

Promoții Halloween by Dresslily

 

Sau dacă nu iei în seamă casele din fundal, și privești doar pisica adorabila te îndrăgostești pe loc. Am avut și eu o pisicuță neagră la fel de frumoasă ca cea din imagine și chiar aș purta bluza, în amintirea ei. În plus albastru bluzei e superb și se potrivește cu absolut tot printul bluzei.

Iar aceasta,dacă nu ai știi că am selectat-o din categoria de promoții halloween nici nu ai bănui că ar fi bună de purtat cu vreo semnificație.

 

Și ca să nu fac discriminare și vrei să cumperi ceva drăguț partenerului tău, poți să alegi un hanorac de genu.

De asemenea are un print care te poate duce cu gandul la Halloween dar poate fi purtat și zi de zi, fără a fi ceva tematic.

 

Și dacă e să o iau pe partea cealaltă, în extremă, rochia de mai jos, este exact ceea ce aș purta la o petrecere.  O văd ca fiind o rochie perfectă pentru a o întruchipa pe Morticia Addams. Un personaj cum nu se poate mai potrivit pentru Halloween. 🙂  Sunt și alte modele de rochii și ai putea reprezenta orice personaje îți dorești, dar aceasta e superbă.

E o rochie frumoasă, rafinată dar care prin mânecile clopot și modelul de pe dantelă te duce cu gândul în altă parte.

 

 

Acestea fiind spuse , zi-mi ție ce și-ar plăcea să porți?  E timpul să îți înnoiești garderoba … Click mai jos pentru a beneficia de noutăți și reduceri.

It’s time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday
Use code:DLBF20 with 20% OFF:  


Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd

 

Deyutza

10 Comments

  1. rochia de vrajitoare este interesanta, dar nu ma caracterizeaza si banuiesc ca nu au nici masura mea, asa ca eu m-as imbraca in niste blugi si un hanorac cu fantome de Halloween, daca as fi invitata la vreo petrecere tematica.

  2. Anul trecut am comandat o rochie de aici, super draguta. Elevii mei au fost incantati pentru ca le-am comandat si lor diferite accesorii- sunt atat de ieftine si, surprinzator, de calitate. Recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.