Ce rochii poți să porți ca și domnișoară de onoare

Titlul articolului sună cumva însă acest articol nu va fi ca și un sfat, vine mai mult ca o idee de rochii. Dacă în viitorul apropiat vei fi o domnișoară de onoare sau pur simplu vei merge la o nuntă/petrecere articolul acesta zic eu îți va fi de folos. Vreau să vin cu câteva idei și modele de rochii cu care poți ieși în evidență la orice petrecere.

Nunțile nu mai sunt ce au fost și dacă nu vrei să fii mai în centrul atenției decât mireasa și nu vrei nici să cazi în extrema cealaltă atunci alege-ți rochia cu stil. Fie că îți alegi un model pe care îl ai în minte sau fie ca alegi ceva deosebit, trebuie să fie ceva diafan, simplu dar totodată elegant. O domnișoară de onoare trebuie să fie într-adevăr o domnișoară de onoare.

De aceea consider că trebuie să dai atenție ținutei și trebuie aleasă din timp cu răbdare și atenți. Cel mai bine este să apelezi la site-uri care comercializează rochii pentru astfel de evenimente. O idee ar putea fi AW Bridal®.

Aici găsești atât rochii de mireasă, cât și de domnișoară de onoare, soacră , nașă și tot ce ține de un astfel de eveniment.

Acestea sunt doar 3 modele de rochii care mi-au atras atenția. Sunt trei modele de rochii cu un design deosebit,diafan care va face din tine cea mai frumoasă domnișoară de onoare.

Dacă nu ai încredere în acest magazin, te poți informa și afla mai multe din recenziile de pe internet. Dai un search pe google la aw bridal Review și afli tot ce te interesează.

Aw Bridal magazinul unde-ți găsești tot ce ai nevoie pentru a fi elegantă

Acestea sunt doar 3 propuneri însă pe site găsești o mulțime de modele care mai de care mai frumoase. În funcție de modelul ales poți să mai adaugi accesorii care să te facă să strălucești și mai tare. Pe lângă colier, cercei, cluch poți să mai optezi și pentru o pereche de mănuși elegante din dantelă și foarte finuțe. Nu toată lumea optează pentru un astfel de accesoriu și clar vei atrage privirile tuturor.

Mănușile nu sunt doar pentru mirese și poți să își alegi și tu orice model în funcție și de rochia aleasă. Pe aw bridal dai un search pe AW Bridal Gloves și vezi ce îți găsești. Dacă nu e nimic pe placul tău atunci poți încerca și pe ETSY Gloves  sau Ebay. Sunt sigură că dacă îți dorești găsești modele deosebite.

 

O pereche de mănuși elegante din dantelă, ar fi ceva ce nu toată lumea poartă. Ele pot fi un accesoriu deosebit pentru orice domnișoară de onoare.

Așadar dacă ți-ai găsit rochia perfectă, accesoriile sunt opționale iar prezenta obligatorie. 🙂

 

Deyutza

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.