Cu produsele Asevi curățenia e doar o joacă

Îmi place curățenia însă recunosc nu mă dau în vânt să stau să fac curățenie toată ziua. Îmi doresc produse care să lucreze în locul meu și să pară totul o joacă. Recunosc știam două astfel de produse, dar de curând am descoperit altele la fel de bune doar că  mai multe, pentru mai multe întrebuințări.

Provocată de cei de la Asevi și Elvila  sâmbăta trecută a fost o zi plină, o zi de curățenie. Sâmbăta de obicei e zi de curățenie, și atunci fac peste tot în casă. Produsele primite mi-au fost de mare ajutor și am avut pentru fiecare cameră câte un ajutor sau mai mulți de nădejde.

Produsele Asevi au fost o noutate pentru mine dar acum așa mă bucur că le-am descoperit.  Am descoperit produse super bune care fac o treabă excelentă. Am înțeles că sunt produse fabricate în Spania.

Produse ASEVI pentru baie

 

Curățenia în baie a devenit mai ușoară cu ajutorul produselor Asevi. Nu dădeam vreo șansă produselor dar m-au uimit. În coletul primit am găsit un soluție dezincrustantă și o soluție anticalcar.

Soluția dezincrustantă – este o soluție pentru rosturi. Aceasta este eficienta pentru curatarea rosturilor dintre placile de faianta. Elimina in profunzime calcarul de pe piscine, tevi, instalatii de incalzire. Elimina petele de tencuiala si resturile de ciment, dar poate fi folosit si pentru curatarea petelor de rugina si de acid clorhidric. După cum se poate vedea și în filmulețul de mai jos eu am folosit-o pentru a elimina o pată de rugină pe care o aveam pe chiuvetă de ceva vreme. Da sa dus și nu mă așteptam și asta după mai puțin de 1 minut de când am aplicat soluția.

Pretul e undeva 12-13lei si te poate tine o veșnicie dacă nu ai probleme ″grave″ cu rugina.

Cel de-al doilea produs folosit în baie a fost soluția anticalcar. Și el a făcut o treabă excelentă cu calcarul de pe chiuvetă și de pe robinete. Și prețul acestei soluții e undeva la 15 lei,dar se merită.

Produse de curățenie pentru bucătărie

Pentru bucătărie am primit tot două produse. O soluție concentrată pentru curățarea aragazului și un detergent de vase. Ambele m-au uimit și mi-ar plăcut tare mult.

Soluția pentru aragaz chiar am pus-o la treabă și am văzut rezultatele imediat. Am pulverizat produs pe suprafața murdară am lăsat în jur de 5 min și apoi am curățat totul rapid și foarte ușor. Recipientul are 750 ml și costă în jur de 15 lei. Eu zic că faci o afacere foarte bună.

O afacere bună faci și cu detergentul de vase. Și acesta tot 750ml are și costă în jur de 10-12 lei. Este foarte spornic fiindcă este o formulă concentrată. Nu e nevoie decât de o picătură de detergent pe buretele de vase și face o spumă densă, perfectă pentru a spăla multe vase.

 

Pardoseli curate și parfumate cu produsele Asevi

Dintre toate produsele primite recunosc preferatul meu este detergentul pentru pardoseli cu miros de portocală. Și pentru curățarea pardoselilor am primit două produse, unul pentru parchet și mobilă și unul pentru pardoseli de tip mozaic, gresie, faianta, ceramica, etc.

După cum ziceam cel de-al doilea este preferatul meu. De ce? Deci, și fără deci, în primul rând mirosul de portocale este demențial. Deși promite un miros de peste 48 de ore recunosc ca am pus apă în găleată, am turnat soluție și am lăsat așa și 4 zile. Mirosul e tot acolo, la fel de puternic. Chiar dacă geamul la baie a fost deschis mirosul a persistat și da am folosit soluția ca și odorizant de baie. Mă mândresc că miroase a vară în baia mea :)) .

Pe lângă mirosul frumos această soluție este și una cu acțiune dezinfectantă. Sticla are 1l și costă în jur de 20 de lei.

Soluția pentru parchet nu am folosit-o decât pentru mobilă. A dat un luciu frumos și sper eu să nu lase praful să se așeze prea curând.

Pe lângă cele două am primit și o rezervă de mop tare drăguț. Este roz și e din bumbac, și e tare fain de lucrat cu el. N-am mai avut demult un astfel de mop.

 

Produse de curățenie Asevi

Din categoria produse de curățenie, așa random, am mai primit un soluție de curățat universală. Și aceasta se numără printre preferatele mele pentru că este ideală pentru mai toate suprafețele din casă.

Ideal pentru suprafete din cristal, geamuri, usi, ecrane, electrocasnice, mobilier din plastic si melamina, lampi, etc

 

Mod de folosire:

  • pulverizati pe suprafata de curatat si stergeti cu o laveta
  • nu necesita clatire
  • se recomanda a se face inainte o proba pe o suprafata putin vizibila
  • a nu se folosi pe lemn melaminat sau tratat cu uleiuri

Pentru a putea curăța suprafețele cu probleme, am primit și o lavetă din microfibră. Tare bună și ea, face o treabă excelentă.

Și ultimul produs dar nu cel din urmă, a fost balsamul de rufe. L-am primit într-o variantă mică într-o sticlă tare cute. Aș putea spune travel size :)) dar nu e.

Miroase tare bine, un miros floral și persistă bine pe haine. Acesta a fost primul produs pe care l-am terminat din cele primite. Restul vor avea viață lungă la mine pentru că,au o cantitate suficientă, sunt spornice și nu e nevoie de mult produs să faci treabă bună.

De când am aceste produse, curățenia a devenit o joacă și parcă mi-e drag să curăț suprafețele murdare.

 

https://www.facebook.com/DeyutzasBlog/videos/736156983476337/

 

Tu știai de produsele Asevi ? Ai folosit ? Care e preferatul tău ?

Deyutza

12 Comments

  1. Eu stiu,le folosesc cu entuziasm,sincer, sunt eficiente si ma ajuta sa imi fac treaba cat mai bine. Cel mai tare imi place soluția portocalie pentru spăl at pardoseala, miroase tare bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.