Detergent concentrat pt. rufe, Ecozone by RangaliShop

Recunosc nu sunt cea mai desăvârșită gospodină însă îmi place să am grijă de hainele mele. Sunt atentă cu ce detergent le spăl și mereu am grijă de temperatura folosită. Nu mă abat niciodată de ceea ce scrie pe etichetă.

După cum poate știi periodic cumpăr produse de pe magazinul online RangaliShop. La ultima comandă mi-am ales un detergent de rufe bio. După cum poate știi pe acest magazin doar produse bio și eco se vând.

M-am gândit că îmi va fi un aliat foarte bun, la spălarea halatelor albe. După cum poate știi albul este pretențios din toate punctele de vedere. Se murdărește ușor, se spală ceva mai complicat. Bine nu e complicat însă la spălatul rufelor albe trebuie să ții cont de câteva trucuri.

5 Trucuri pentru a menține rufele albe mult timp

1. Pentru rufele albe nu folosi apă fierbinte, aceasta îngălbenește țesătura mai repede decât de aștepți.

2. Nu ține rufele albe, mult în soare. Și acesta le îngălbenește și le învechește.

3. Nu pune niciodată la spălat, hainele albe cu cele colorate.

4. Alege un detergent de culoare albastră, deoarece pigmentul albastru care se dizolvă în apă face hainele mai albe și nu mai capătă o nuanță gălbuie.

5. Nu lăsa nicio haină albă să stea prea mult timp pătată, să se usuce și abia peste câteva zile să încerci să o cureți. Petele de transpirație și deodorant vor dispărea cu o pastă făcută din bicarbonat și apă călduță.

 

Acestea sunt câteva trucuri pe care le știu și pe care încerc să respect de fiecare dată când îmi spăl halatele de servici sau orice haine albe.

 

Detergent concentrat pt. rufe, Ecozone

De ce am ales acest detergent de rufe? Simplu pentru că este relativ ieftin și spornic, gândindu-mă la raportul calitate preț.

Recipientul are 5l și 50 de spălări iar prețul este de 75 lei. Poate părea mult,dar având în vedere că e un produs bio  și un produs spornic îți merită toți banii.

În plus promite că această formulă bio va curăța petele dificile precum vinul, iarba, grăsimea, roșiile sau alte pete de genul. Are câteva ingredientele special create pe baza de plante care curata rufele chiar și cu apa rece. Pentru rufele albe și negre nici nu e indicată o temperatură prea mare a apei, deci e ideal acest detergent. Nu i-am testat eficacitatea pe pete dificile dar ce pete am avut le-a îndepărtat pe toate fără nici o problemă.

De fiecare dată pun un căpăcel de detergent în sertarul special al mașinii de spălat. De asemenea urmăresc etichetele și după asta mă ghidez și când măsor cantitatea exactă de detergent. Pe sticlă găsești un ghid care te va ajuta să faci alegerea corectă.

Este un detergent concentrat care spală foarte bine chiar și la 30º și lasă un parfum plăcut proaspăt.

 

Caracteristicile acestui detergent sunt:

 • Putere de curățare mare
 • Nu conține aditivi și subsțante chimice dure
 • Curăță petele chiar și la 30 de grade
 • Delicat cu țesăturile și păstrează culoarea hainelor
 • Lasă miros proaspăt pentru mai mult timp
 • Produs vegan
 • Nu este testat pe animale.

Alte motive pentru care recomand produsele EcoZone

 • sunt produse cu ingrediente derivate din plante
 • sunt eco-friendly
 • sunt non-toxice
 • sunt sigure pentru fosa septica
 • gama pt bebelusi este testata dermatologic pt piele sensibila
 • sunt prietenoase si sigure pentru animalele de casa
 • nu contin ulei de palmier
 • contin enizme si NU ingrediente caustice
 • ambalajele sunt 100% biodegradabile – ZERO plastic
 • nu contin fosfati.

 

Tu ce fel de detergent folosești? Produsele bio cum ți se par ? Ai folosit un detergent bio?

Deyutza

13 Comments

 1. Uite ca nu am știut de acest detergent, prin urmare, nu l-am folosit. Cum sunt pro produse bio, e o friendly și am citit recomandarea ta, sunt deschisă încercării detergenrului concentrat Ecozone.

 2. Acest detergent încă nu l-am încercat, deși am mai auzit de el. Nu știu dacă se încadrează cu totul în ceea ce folosesc eu, dar e bine că e sigur pentru fosa sceptică.

 3. Am avut si eu acest detergent eco si am fost multumita de el. Miroase foarte frumos si parfumul rezista iar hainutele sunt curate. 😍😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.