Păr fin, rar și lipsit de volum, spune-i adio cu ajutorul produselor Toppik

Părul fin, subțire și lipit de volum nu cred că și-l dorește cineva. De când mă știu am un păr rar, lipsit de volum și bineînțeles că îmi doresc să scap de asta. De-a lungul timpului am folosit și folosesc produse împotriva căderii părului dar rezultate pentru așa ceva nu prea am văzut.

Mă deranjează destul de rău mai ales când îmi prind părul sau când îmi fac o cărare. Golurile se văd, peste tot și se văd destul de urât. În plus firul de păr subțire, lipsit de volum oferă coafurii mele un aspect nu tocmai plăcut.

De aceea de cum am aflat de produsele Toppik mi-am dorit să le încerc și să le văd rezultatele pe propria piele. Aceștia au mai multe produse destinate părului rar, lipsit de volum, dar eu am încercat doar  fibrele pentru păr rar Toppik Fibers , Fixativul Fiberhold Spray și Serul Densificator .

 

 

Ce sunt nanofibrele Toppik și cum funcționează?

 

 

 

Toppik a devenit în foarte scurt timp cel mai eficient și apreciat produs cosmetic pentru mascarea părului rar şi subţire. Acesta este un produs complet natural ce are la baza nanofibre de cheratină pură. Această cheratină este aceeaşi substanţă ce ajută la formarea părul uman.

Nanofibrele sunt încărcate electrostatic astfel încât la aplicare să fie atrase ca un magnet de firele de păr pentru a crea în final aspectul unui păr des şi plin de volum. Având aceaşi compoziţie ca şi părul uman, sunt imposibil de detectat, chiar şi privind de la o distanţă de câţiva centimetri.

Toppik este un produs unisex

Este un produs unisex și se poate folosi atât de către bărbați cât și de către femei. Se aplică uşor şi rapid chiar și de către cei mai neîndemânatici. În maxim un minut, pulverizezi nanofibrele în locurile cu probleme și apoi fixezi totul cu spray-ul fixant. Poți  să-l integrezi uşor în rutina zilnică, și trebuie să știi că  după aplicare părul tău îşi va păstra aspectul natural şi des până la următoarea spălare.

Pentru mine aceste nanofibre acționează și ca un fel de șampon uscat. Absoarbe toată grăsimea din păr și mă ajută să am părul fresh și plin de volum mai multe zile la rând.

Este complet inofensiv, nu provoacă mătreaţă sau iritaţii şi nu are efecte negative asupra părului. Părul și scalpul meu sunt foarte pretențioase și de accea sunt sigură că nimeni nu ar putea avea probleme cu aceste produse. În plus aceste nanofibre pentru păr sunt chiar recomandate de către medicii dermatologi, în special persoanelor care nu își doresc un implant de păr.

Cum se aplică și care sunt rezultatele

După cum ziceam și mai sus se aplică foarte ușor și rapid. În maxim un minut, părul tău se transformă și arată minunat. Totul se face ușor doar  scuturând flaconul deasupra zonelor cu probleme sau folosind aplicatorul de tip spray. Acesta are ca un fel de sită prin care se pot aplica nanofibrele sau dacă vrei îți poți comanda separat aplicatorul tip spray. Adevărul e că e mult mai comod cu aplicator dar faci o treabă excelentă și fără el.

 

Pentru că eu am un păr gras și trebuie să mă spăl la 2-3 zile, aceste nanofibre mi-au mai mărit perioada între spălări cu o zi. Tot atâtea zile rezistă și aspectul de păr des și plin de volum. Se spală ușor cu orice fel de șampon, să nu îți faci griji din acest punct de vedere. Tot timpul nanofibrele trebuie aplicate pe părul uscat, asta pentru rezultate garantate.

De asemenea trebuie să știi că se găsește în mai multe variante de nuanțe. Deci fiecare nuanță de păr își va găsi corespondentul. Eu momentan am revenit la nuanța de păr naturală, iar nuanța șaten mediu mi s-a potrivit perfect. Adevărul e că nici eu nu îmi dau seama care sunt nanofibrele și care e părul meu. 🙂

 

Toppik Fibers are 12 grame şi este suficient pentru aproximativ 15-20 de aplicări, între 30-45 de zile la o utilizare regulată.

După aplicarea nanofibrelor fixează totul cu Fixativul Fiberhold Spray

După cum ziceam la început, am testat 3 produse Toppik. Despre primul am scris acum să îți povestesc puțin despre al doilea. Din punctul meu de vedere acest fixativ este unul obligatoriu și completează perfect rutina de îngrijire cu nanofibrele. Acest fixativ a fost creat special pentru a întări legătura dintre nanofibrele Toppik şi firele de păr.

 

Îl recomand și cred că aceste două produse funcționează foarte bine împreună. Dacă te gândești cumva să nu cumperi acest fixativ și să vrei să îl înlocuiești cu fixativul tău clasic, îți recomand să te mai gândești.

Acesta te ajută să te bucuri de efectele nanofibrelor Toppik pentru o perioada mai lungă de timp şi să ai un plus de siguranţă, chiar şi în condiţii meteo nefavorabile, gen ploaie sau vânt puternic. Fixativul Fiberhold conferă un aspect mai sănătos, strălucitor şi natural părului tău. Iar fiindcă are un Ph echilibrat de 5.5 este complet inofensiv şi fără efecte adverse.

Formula sa conţine ingrediente speciale pe baza de răşini, vitamina Pro B5 și filtre speciale UV-A şi UV-B ce previn deteriorarea şi uscarea firului de păr sub acţiunea razelor ultraviolete.

Cum folosești fixativul Fiberhold?

 

După ce aplici pudra pentru păr rar  de la Toppik , și obții aspectul dorit cu ajutorul ei, pulverizezi fixativul de la o  distanţă de 20-25 cm. Pe lângă faptul că fixează bine nanofibrele oferă și un luciu frumos părului. Nu încarcă părul și după uscare lui poți coafa părul așa cum îți dorești.

Ser densificator Toppik

Ultimul produs pe care l-am testat și de care sunt îndrăgostită e serul densificator. E primul ser de acest gen pe care îl folosesc dar deja mă gândesc că se termină și trebuie să îmi cumpăr altul.

Acest ser este de fapt o loţiune ser styling, special concepută pentru părul fin, subţire sau lipsit de volum. (al meu 🙁 ). Are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Și acesta face echipă bună cu nanofibrele, dacă este aplicat înainte, ca un fel de primer. Fiind încărcat electrostatic cu o sarcina opusă, acest ser creşte atracţia dintre nanofibre şi firele de păr, rezultatul obţinut fiind unul mult îmbunătăţit.

Serul densificator are ca și ingrediente un cocktailul de cheratină şi nutrienţi cum ar fi uleiul de seminţe de Jojoba şi uleiul din germeni de grâu. Acestea hrănesc firele de păr, conferindu-le mai mult volum şi mai multă strălucire. Cel mai important, cel puțin pentru mine, părul nu se încărcat și nici nu se îngrașă.

Produsul nu conţine parabeni sau sulfaţi și se poate folosit chiar și pe părul vopsit, nedeteriorându-l.

Cum se folosește serul densificator ?

Ca și restul produselor Toppik, nici acest ser nu are un procedeu complicat. Se poate folosit atât pe părul umed cât și pe cel uscat. O cantitate suficientă de produs se aplică pe întreaga lungime de păr și se masează totul, de la scalp până la vârfuri.

Produsul NU se clăteşte, trebuie lăsat să acţioneze până la următoarea spălare. Părul se usucă şi se coafează apoi ca de obicei. Volumul părului rezistă și da ma bucur că am descoperit un astfel de produs.

 

 

Aceste produse Toppik se pot achiziționa din magazinul lor online. Livrarea se poate face prin curier sau prin poșta Română în termen de 24-48 ore (prin FanCourier) sau 3-5 zile lucrătoare (prin Poșta Romana).

Mai multe poze dar și video cu demonstrație înainte și după poți găsi pe  Instagram și Youtube.

 

Sunt curioasă sunt multe persoane cărora le-ar prinde bine astfel de produse? Cum ți se par aceste produse Toppik și ce părere ai despre această nanotehologie ?

Deyutza

17 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.