Perucile și extensiile un mod bun să ai mereu un nou look

Observ pe zi ce trece că tot mai multe persoane și chiar persoane publice (vedete) se folosesc de peruci pentru a avea un look nou. Acestea sunt nevoite să fie mereu aranjate, dechisite, fără rădăcini nevopsite și mereu coafate. De accea am observat că multe dintre femeile din showbiz apelează la peruci pentru a scăpa de coafat.

Coafatul părului n-ar fi ceva rău dacă acesta nu ar avea de suferit. Căldura aparatelor și produsele de styling pot dăuna părului mai ales dacă sunt folosite excesiv. Noi, sau cel puțin eu nu sunt o  persoană publică dar îmi place să îmi aranjez părul. Din păcate acesta nu mă iubește și am unul dintre cele mai dificile ”specii” de fir de păr. Fin, rar, moale, lipsit de volum și gras cu scalp sensibil. Mda, ce altceva poți să îți mai dorești.

Îmi doresc un păr plin de volum, eventual și cu ceva bucle. Nici cele făcute cu placa sau ondulatorul  nu îmi rezistă mai mult de 2-3 ore. Singura mea opțiune să am un păr așa cum îmi doresc e să port ocazional peruci sau extensii.

Acum sunt pe piață o mulțime de magazine online ce comercializează peruci, extensii și mai nou am văzut că sunt și toppere. Unul dintre magazinele care mi-au ieșit de curând în cale e, Lilyhair.

 

Lilyhair un magazin plin de peruci, extensii și accesorii pentru păr

Peruca poate fi mai complicat de purtat mai ales dacă nu ești învățată. Dar de asemenea poate fi foarte utilă persoanelor care au probleme cu căderea  părului sau orice alte probleme de genu. Mie una mi-ar plăcea să port peruci și să șochez lumea :). Într-o zi să fiu blondă, în alta roscată cu  părul lung sau scurt, iar în altă zi să am părul afro.

Clar aș atrage atenția celor din jur, dar așa mi-ar îndeplini și mie niște curiozități. De multe ori mi-am pus întrebarea cum mi-ar sta blondă, sau cât de bine m-ar avantaja un păr scurt. În plus și tu dacă vrei un păr scurt dar nu vrei să te tunzi o perucă ar fi o alternativă. Porți părul scurt 2-3 zile iar apoi ta-dam… surpriză crește părul la loc :)).  În categoria wings găsești o varietate de culori, stiluri  și lungimi.

De vreo lună m-am tuns, destul de scurt față de cât aveam eu părul la momentul acela. Mi-a părut rău și vreo câteva zile am ”suferit„ după perișorul meu. :)) Ideea e că mi-am dorit un bob lung și un breton lat. Din cauza firului de păr aiurea nu mi-a ieșit ce mi-am dorit.  Dacă știam dinainte de acest magazin, luam o astfel de perucă și aveam tunsoare pe are mi-am dorit-o, plus culoarea mea.  Asta e… aștept să îmi crească părul și să încerc alt model.

 

Peruci vs extensii , tu ce alegi ?

 

Mi-ar plăcea să încerc și extensii, pentru un păr mai bogat. Nu am folosit niciodată dar am înțeles că aici trebuie să ai un păr ceva mai sănătos pentru că aceste extensii sunt prinse de firul de păr. Dacă totuși părul nu te ajută, alege extensii de calitate.

Pe Lilyhair am găsit extensii și denumiri despre care nu știam până acum. Extensii tip bandă, clipsurim dar și nano și micro ring hair extension, extensii pentru coadă și extensii pre-legate. Mda, au câteva denumiri interesante despre care nu știam dar m-am documentat acum puțin.

 

Oricum dacă te interesează subiectul poți să dai un ochi pe site, și vei afla mai multe detalii.

Sunt curioasă dacă tu ai apela sau apelezi la astfel de artificii. Dacă da ce ai alege/ alegi?  Peruci sau extensii ?

Deyutza

9 Comments

  1. Ce sa zic … le-as alege pe ambele. Imi plac perucile pentru ca imi las sa respire parul, dar si extensiile pentru ca imi fac parul mai bogat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.