Bioderma Photoderm SPF 50 , nici o zi fără protecție solară

Bioderma

Indiferent de anotimp produsele cu sfp în special cele pentru față nu trebuie să lipsească din kit-ul de îngrijire al nici unei femei. Acum că este vară și soarele strălucește destul de tare, iar razele UVA și UVB își fac  de cap, e bine ca protecția solară să fie obligatorie.

Nu știu cum face Bioderma dar de fiecare dată se gândește la nevoile mele. Mi se termină apa micelară îmi trimite una nouă, mi se termină protecția solară îmi trimite noutăți. Trebuie să plec în concediu, nu-i problemă cei de la Bioderma știu și îmi trimit tot ce am nevoie. 🙂 Glumesc…

Dar și anul trecut și anul acesta s-a nimerit să nu mai fie nevoie să îmi cumpăr nimic pentru protecția solară pentru că Bioderma a avut grijă să am tot ce am nevoie. Dacă anul trecut mi-au trimis un ulei uscat pentru protecția solară, anu acesta nu s-au dezmințit și mi-au mai trimis unul.

Cel de anul trecut avea SPF 30 iar cel anul acesta are 50. Nu poate decât să mă bucure treaba asta.  În plus am primit și câteva noutăți. Nu am folosit până acum și de asta eu le consider noutăți. Ele sunt de ceva vreme pe piață dar eu nu le-am testat până acum.

 

Photoderm Nude Touch 50+

Despre Photoderm Nude Touch 50+ este vorba, un produs interesant despre care am auzit doar lucruri bune. Ce mă încântă cel mai tare este acest spf 50 de care am nevoie zilnic.  Acesta este de fapt o cremă colorată dar cu spf. O combinație interesantă din toate punctele de vedere.

Bioderma

Photoderm Nude Touch 50+ promite :

  • efect ultramat, natural, antiimperfecțiuni pentru ten mixt și gras;
  • aspect de piele perfectă, naturală, în doar 30 de secunde, prin uniformizare;
  • control al sebumului timp de 8 ore de la aplicare;
  • după 21 de zile, mai puține imperfecțiuni
  • redă strălucirea pielii. Acidul salicilic îmbunătățește textura pielii și îi redă strălucirea naturală.
  • are rezistență sporită la apă, fiind destul de waterproof.

 

Ce părere am eu

Produsul după cum am spus e unul  interesant și îmi place. Am spus mai sus că e o cremă dar nu e chiar o cremă, e mai degrabă un fluid. Are o consistență lichidă și înainte de a fi aplicat pe față trebuie agitat bine. Când am văzut că acest produs e perfect pentru tenul gras și matifiază am fost tare încântată.

Din păcate la mine nu prea face față. E posibil să am un ten excesiv de gras și în combinație cu acea consistență a fluidului să nu facă față. Am citit că toate fetele sunt mulțumite de produs , că le matifiază tenul și rezistă bine.

Din păcate la mine nu am văzut acel efect ultramat nici în cele 30 de secunde nici în restul timpului după. Nu știu care e problema și chiar îmi pare rău. Totuși îl folosesc mai ales în zilele când nu vreau acoperire mare sau pur și simplu nu vreau să mă machiez. Pentru a-l matifia aplic o pudră,  iar efectul pe tenul meu ține undeva la veo 3-4 ore. Apoi încep să lucesc dar crema e tot acolo. Adică nu se estompează așa cum o fac unele fonduri de ten.

Arată bine pe ten, îi oferă un aspect sănătos,dar din nefericire pentru mine nu mă face să am și eu un ten mat. Textura sa este puțin uleiosă și acesta trebuie aplicat în cantități mici. Eu am încercat să fac și treaba asta dar nu a dar roade. Asta e, dacă mie nu mi se potrivește în totalitate, asta nu înseamnă că tu nu te-au putea înțelege perfect cu ea.

Despre Photoderm Nude Touch 50+

Această cremă colorată cu spf se găsește în flacoane de 40ml.  Fiind o cremă colorată se găsește în 3 variante de culori, foarte deschis, deschis și auriu. Având dimensiuni mici, poate fi strecurat cu ușurință în geantă sau în bagajul pentru vacanță.

Pentru zilele când nu îți vrei fața încărcată de machiaj sau când pur și simplu vrei ceva light acest produs este perfect. De asemenea eu îl văd un produs 2 în 1 pentru că îl poți purta atât pe stradă cât și în vacanță la plajă. Produsul promite a fi destul de rezistent la  apă, deci l-ai putea încerca.

Odată aplicat pe ten acesta pur și simplu se contopește cu pielea și nici nu zici că ai avea ceva. Culorile sunt doar pentru ați uniformiza puțin nuanța tenului dar doar atât. În rest nu oferă nici un fel de acoperire doar protecție solară. Îmi place mult, doar ma dezamăgit puțin ma capitolul matitudine, chiar îmi doream să funcționeze și la mine.

Fiind un dermatocosmetic acest fluid cu protecție solară este hipoalergenic și Non-comadogenic. De asemenea nu conține parfum.

Bioderma

Secretul Photoderm NUDE Touch SPF 50+?

✔ Pudrele matifiante soft-focus cu efect anti-strălucire.
✔ Acidul salicilic care îmbunătățește textura pielii și îi redă strălucirea naturală!

Bioderma

Bioderma

După cum am spus, consistența foarte lichidă și intră foarte repede în piele.

Bioderma

 

Trebuie insistat puțin și se face una cu pielea mea. Nuanța mea este cea deschisă dar pe perioada când am fost în concediu am folosit auriul. Mi-a scos  foarte frumos în evidență, bronzul dobândit la mare.

Bioderma   Bioderma

Cam așa arată tenul meu după vreo 4 ore de la aplicare și stat prin soare, transpirat. Eu zic că e foarte bine.

Ție cum ți se pare?

 

Bioderma Photoderm Bronz –spray cu ulei uscat protector SPF 50+

Bioderma

După cum ziceam și mai sus, noi suntem la a doua întâlnire. Bine anul trecut am avut un indice de spf mai micuț, un 30, iar acum a fost 50. Chiar și așa produsul este unul foarte bun și m-am îndrăgostit de acest ulei uscat.

L-am avut cu noi și în concediul de anul acesta și l-am folosit atât eu cât și soțul. Lui îi e frică de arsuri pentru că a avut parte de câteva, iar acum protecția este obligatorie în orice vacanță. Acest ulei poate fi folosit atât la mare, cât și la piscină, acasă sau pur și simplu când ieși în parc cu copilul sau prietenele.

Recipientul are 200ml, are o pompiță dozatoare cu care îți faci treaba ușor și are o valabilitate de 9luni de la deschidere.

Bioderma

Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF50+ activează, intensifică și prelungește durata bronzului. Poate fi aplicat atât pe pielea uscată cât și pe cea umedă. Este rezistentă la apă și te protejează negreșit chiar dacă îți place să stai mai mult în apă.

Nu conține parabeni, alcool și este hipoalergenic.

Bioderma

Mai multe informații despre aceste produse plus multe altele găsești pe pagina de facebook a brandului sau pe site-ul oficial.

Ai folosit sau folosești produse Bioderma? Cunoști cele două produse despre care am vorbit astăzi? Cum ți se par ?

Deyutza

20 Comments

  1. Spray-ul mi se pare interesant și l-aș folosi. Cât despre crema de față: ea trebuie reaplicată la 50 de minute, ce faci? Dai strat după strat de cremă gen fond de ten? Am avut ceva similar și nu mi s-a potrivit.

    • Ee e complicata treaba, dar de reaplicat il reaplici doar daca il foloseti simplu si al plaja sau nu stiu unde vrei, Daca e sa il folosesti ca si baza iti dai seama ca nu il mai reaplici, la fel cum nu reaplici nici produsele cu SPF pe care le folosesti in mod normal la un machiaj de zi cu zi

  2. Bioderma de obicei are produse foarte bune, deci sunt convinsă că și cele prezentate de tine au același efect care se ridica la nivelul așteptărilor. 😁

  3. nu am avut ocazia sa incerc nimoc de acest gen, pare super fain, ai un ten tare frumos si curat🤗💕 stiu doar ca. i un brand tare bun

    • saru-mana multumesc ! Am perioade cand am tenul ok si cand explodeaza cate o tura de monstuleti. In rest ma lupt cu pori dilatati, puncte negre si sebum in exces pe zona T

  4. Tot ce am avut de la Bioderma mi-a plăcut ,sunt sigură că și acest produs este foarte bun.

  5. Nu pot sa zic decat ca folosesc si eu acetse produse si mi se par foarte eficiente. Crema nuantatoare mi se pare geniala si o folosesc continuu de mai bine de o lnua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.