Sensibio H2O de 850 ml cu reverse pump – UnMake-up Artist

De când am descoperit apa micelară, doar cu ea mă demachiez. M-am obișnuit cu acest tip de demachiant și altceva nu prea mai folosesc și nici nu mă mai încântă prea. De ceva vreme am descoperit și apa micelară de la Bioderma, o apă care mă încântă din toate punctele de vedere.

Am testat trei ape micelare din fiecare gamă pe care Bioderma o are. Hydrabio, Sebium și acum Sensibio H2O.

Sensibio H2O  este prima apă micelară, perfect compatibilă cu pielea, care îndepărtează nu doar machiajul dorit, ci și pe cel nedorit – noxele, impuritățile și poluarea. Acționând în profunzimea pielii, Sensibio H2O captează particulele fine de praf și poluare, curățând tenul și respectând bariera sa de protecție, oferindu-i astfel o toleranță excelentă.

Sensibio H2O îndepărtează:

  • 99% din particulele de machiaj
  • 98% din particulele fine de la suprafața și din profunzimea pielii
  • 78% din metalele grele cauzate de poluarea urbană

Sensibio H2O se găsește în trei formate: 100 ml, 250 ml, 500 ml. Vara aceasta, cei de la Bioderma au lansat o ediție limitată în varianta de 850ml. Aceasta va putea fi găsită în toate farmaciile din țară.

De ce este Sensibio H2O o apă micelară altfel?

Apă micelară Sensibio H2O  este o apă înalt purificată. De asemenea este foarte diferită de apa micelară cosmetică. Apa utilizată pentru crearea Sensibio H2O trece prin 9 etape de purificare, pentru a fi eliminate toate toxinele. Această apă micelară este perfect compatibilă cu pielea și reduce riscul pro-inflamator. Sensibio H2O conține un ingredient numit ester de glycerol, care are o structură apropiată de lipidele pielii. Acest ingredient oferă un echilibru între eficacitate, dar și atenție la bariera protectoare a pielii.

Ph este de 5.5 ceea ce îl face fiziologic similar cu cel al pielii.

Demachierea obligatorie chiar dacă ești machiată sau nu

Indiferent că te machiezi au nu, pielea intră în contact cu diferiți poluanți, particule de praf și multe altele. Într-o zi când nu te machiezi, ștergeți fața cu o dischetă demachiantă, uită-te apoi să vezi cam ce rămâne pe ea. Poluarea aerului este la nivel global cel mai important risc de mediu pentru sănătate, iar pielea se află în prima linie atunci când discutăm de poluanții de mediu.

Poluarea provoacă îmbătrânirea prematură a pielii, și de aceea este indicat să avem cât mai multă grijă de ea. Sensibio H2O ajută activitatea naturală a pielii pentru a o elibera de poluanți, atât interni cât și externi.

Poluanții interni sunt  sebumul sau transpirația iar cei externi pot fi particulele poluante din aer, praf. Utilizând zilnic chiar  de 2 ori pe zi Sensibio H20 ajuți pielea să se regenereze mai repede și astfel ăi permiți să elibereze tot ce o agresează. Folosită frecvent apa micelară elimină particulele nedorite acumulate pe parcursul zilei.

Un studiu clinic efectuat asupra a 20 de femei expuse la o atmosferă urbană poluată pe parcursul a 6 ore a demonstrat eficacitatea apei micelare Sensibio H2O. Aceasta a eliminat 5 metale grele reprezentative pentru poluarea mediului, cu o medie de 78%. Astfel, apa micelară Sensibio H2O îndepărtează de pe piele machiajul nedorit, format din poluanții responsabili de îmbătrânirea prematură.

 

Apă micelară Sensibio H2O pentru tenul sensibil

Numai în Europa, 75% dintre femei declară că au pielea sensibilă, iar 50% au ochii sensibili. Pielea sensibilă are nevoie de o igienă corectă, deoarece impuritățile și alți factori cu care vine în contact pot avea efecte amplificate asupra stării sale.  Sensibio H2O curăță și demachiază pielea sensibilă respectând bariera sa de protecție și oferindu-i o toleranță excelentă. Această apă a fost creată de medici dermatologi,care doresc tot ce e mai bun pentru tenul nostru.

Datorită formulei sale biomimetice(pH 5.5), apa micelară Sensibio H2O crește rezistența pielii la agresiunele externe. Cu o listă scurtă de ingrediente atent selectate, Sensibio H2O reduce riscul de reacții și asigură o toleranță optimă, chiar și pentru zona fragilă din jurul ochilor.

Apa micelară Sensibio H2O este perfectă pentru demachierea tenului cât și a ochilor. Eu o folosesc deja de o săptămână și nu am nimic de obiectat. Ba din contra sunt tare mulțumită de cantitatea generoasă de produs.

850Ml îmi va ajunge o perioadă bună de timp, chiar sunt curioasă cât o să mă țină. Tocmai am terminat un flacon de 250 ml iar acela ma ținut cam o lună sau mai bine. Pompița reverse pump este un punct forte.  Datorită cantității mari, cred că ar fi fost mai greu de dozat altfel produsul. Așa reușești să o faci o dozare mult mai ușoară și mai igienică.

Am reușit să demachiez fără probleme atât rujul rezistent la transfer cât și fondul de ten. În urma lui tenul a rămas curat și catifelat.

Mă declar mulțumită de această apă micelară și dacă ești adepta acestui mod de demachiere, ți-o recomand.

 

Folosești produse Bioderma? Care este produsul preferat pentru demachiere?

Deyutza

12 Comments

  1. Ce interesant! Nu stiam cat de importanta este apa micelara chiar daca nu te machezi! Merci pt informatii 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.