TPAweeklychallenge2019 – #31 I’m on Fire, it’s so Hot

Hei hei… ce dor mi-a fost să mai postez o manichiură. Da am cam lipsit cred că toată luna iulie, dar pur si simplu nu am avut timp. Nu știu ce se întâmplă dar efectiv timpul nu îmi mai ajunge și nu reușesc fac fac tot ce îmi propun.

Încep luna august în forță și sper că așa să o țin pe toată. Vreau să mă țin de toate temele lunii, și sper să îmi și reușească. Am deja două tentative de a face manichiura de săptămâna viitoare. Ambele sunt eșuate dar sper ca până sâmbătă să îmi revin.

Tema zilei a fost focul. Adevărul e că soare, vreme caniculară nu prea am avut așa că eu am reprezentat doar focul clasic.

Nu m-am mai jucat demult cu desenele pe unghii, iar acum a fost un moment prielnic. Am renunțat la ștampile și declasuri și am făcut totul manual. A ieși decent post spune ….

Procedeul a fost unul relativ simplu. Mi-am ales 4 lacuri de unghii, plus top coat și base coat și m-am ajutat de o pensula pentru a creea flăcările.

Am aplicat base coat-ul apoi un lac de unghii nude. După aceasta am aplicat câte un strat mai gros de roșu, portocaliu și galben. Apoi cu ajutorul pensulei am creat flăcările. Unele mi-au ieșit altele nu, dar per total e ok.

Apoi la final, la baza unghiilor am mai aplicat un roșu ceva mai aprins, am ales unul cu glitter. La final am aplicat un top coat și aia e.

Nu m-am mai jucat demult cu desenele și culorile și așa per total sunt mulțumită de ce mi-a ieșit. Clar se putea mult mai rău,dar e bine.

 

TPAweeklychallenge2019 –  I’m on Fire, it’s so Hot

 

 

Până săptămâna viitoare când sper să revin cu ceva decent, te las cu link-urile fetelor. Eu una sunt tare curioasă ce au făcut și intru acum pe la ele.

 

Deyutza

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.