Ciocolată fără zahăr de la Sweeteria, dulcele perfect pentru diabetici, copii sau cei la regim

Cu siguranță, cel mai irezistibil desert din lume este ciocolata. Recunosc nu mă număr printre iubitorii de ciocolată însă am alții în familie. Ciocolata o consum mai des doar într-o anumită perioadă a lunii sau doar așa mai rar când am poftă de dulce. Copilul meu în schimb, ar mânca și o ciocolată odată dacă l-aș lăsa. Soacra mea la fel:) doar că ea are diabet și din nou restricție.

Pentru noi trei, dar și pentru întreaga lume cei de la Sweeteria au lansat acum ceva vreme, o serie de 6 ciocolate cu diferite arome.  Recunosc am fost sceptică la început. Cum poate fi o ciocolată fără zahăr dulce, și cum îmi poate ea suprima pofta de dulce. Sweeteria au creat colectia tabletelor de ciocolată fără zahăr adăugat, care, prin concentrațiile diferite de cacao, să satisfacă și cele mai pretențioase papile gustative.

Spre surprinderea mea chiar și ciocolata neagră, pe care eu nu o consum de obicei, este super delicioasă. Mă așteptam ca aceste dulciuri să nu fie la gust ca și o ciocolată plină de zaharuri. Sweeteria au înlocuit zahărul cu îndulcitori naturali și au obținut același gust fin. Astfel că această ciocolată este perfect irezistibilă,cu un gust asemănător al ciocolatei normale, eliberand-o insa de caloriile si efectele nedorite ale zahărului.

 

Ciocolată fără zahăr de la Sweeteria, dulcele perfect pentru diabetici, copii sau cei la regim

Ne având zahăr aceste sortimente de ciocolată sunt perfecte pentru a fi consumate de către oricine. Copii sunt cei care își doresc cea mai multă ciocolată. Dacă ești mamică sigur atunci când îi oferi o ciocolată copilului tău, îi oferi ceva bun. Sunt sigură că îi verifici și ingredientele iar dacă ceva nu îți convine prferi să alegi un alt dulce. Cu ciocolatele Sweeteria nu mai trebuie să faci acest lucru și da îi poți satisface poftele copilului tău.

Și diabeticilor le este indicat acest tip de ciocolată. În plus unele sortimente nu conțin nici gluten dar nici lactoză. Astfel că cei de la Sweetria au cuprins o arie mare de acoperire. Acum că tot suntem în post și poate o parte din voi postiți, trebuie să știți că două sortimente sunt și de post, deci aveți de unde alege.

Soacra mea postește are diabet și o poftă de dulce, o astfel de ciocolată e tot ce are nevoie în această perioadă. Ciocolata amăruie și cea amăruie cu vișine sunt cele două sortimente de post.

 

Ciocolata albă este preferata mea. Sweeteria au două sortimente,iar asta nu poate decât să mă bucure.  Cele două sortimente sunt: ciocolata albă cu ceai matcha și pudră de zmeură și ciocolata albă cu bucăți de zmeură liofilizată. Nu vreau să îți povestesc cam ce gust au, eu vreau să te invit să le deguști. Gustul nu se poate explica în cuvinte, iar dacă mă urmărești și pe instagram e foarte posibil să fi văzut insta story când eu mâncam astfel de ciocolată pe la 11-12 noaptea. Am zis că dacă-i fără zahăr nu se pune :)).  După cum ziceam mânânc rar ciocolată, dar când o fac, o fac puțin cu vinovăție. 🙂 Mănânc tot așa la ore nepotrivite, dar de când am descoperit ciocolata fară zahăr parcă nu mai totul atât de grav. 🙂 . E fără zahăr și cu calorii mai puține, asta nu poate fi decât de bine.

 

Sweetria – ținutul ciocolatei fără zahăr, coloranți sau aditivi

 

Am tot vorbit despre ciocolată însă nu ți-am zis care sunt și cele 6 sortimente noi

 

Ciocolată alba cu zmeura și matcha
Ciocolată alba cu zmeură
Ciocolată cu lapte, Mar și scorțișoară
Ciocolată cu lapte
Ciocolată amăruie cu vișine
Ciocolată amăruie

 

După cum am spus, sortimentul meu preferat, de fapt sortimentele sunt cele două cu ciocolată albă. Copilul meu ar mânca non stop pe cea cu lapte dar și pe cea cu măr și scorțișoară. După cum ziceam și mai sus sortimentul perfect dar și preferat al soacrei e cel cu ciocolată amăruie.

Și uite așa Sweeteria satisface nevoile a 3 oameni doar dintr-o familie. Un copil, un diabetic și o femeic care încearcă să se abțină de la prea mult dulce. Dacă noi 3 suntem mulțumiți, bănuiesc că aceste ciocolate pot aduce satisfacție multor persoane.

În plus ciocolata neagră chiar este indicat să fie consumată zilnic. E drept nu mult, în jur de 20gr este suficient. S-a dovedit că ciocolata deține cea mai mare cantitate de flavonoide. Acestea sunt substanțe cu efect antioxidant, care ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare. De asemenea ciocolata amăruie contribuie la tonifierea corpului în timpul antrenamentelor fizice.

 

După cum am spus și mai sus, dacă ai un copil sau ești un copil, dacă suferi de o boală care nu îți perimite consumul de zahăr sau pur și simplu nu vrei zahăr, Sweeteria este soluția ta.

Dulciurile Sweeteria sunt :

  • Fără zahăr, doar îndulcite cu îndulcitori naturali (stevie, sirop de agave)
  • Fără coloranți, folosesc coloranți din plante, fructe și legume
  • Sunt lucrate manual
  • Fără conservanți
  • Fără gluten și lactoză
  • Sunt lucrate în serie mică, pentru a fi mereu proaspete (poți verifica nr. de bucăți chiar pe site
  • Ingrediente naturale, de cea mai bună calitate
  • Valoare calorică mult mai mică ca ale dulciurilor obișnuite.

 

Tu ai încercat produsele Sweeteria? Care sunt preferatele tale? Ce sortiment de ciocolată ți-ar plăcea să încerci?

Deyutza

11 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.