Cum îmi amenajez o cameră de birou într-un mod practic

Nu știu ce meserie ai, însă acasă oricum ar fi tot ai un spațiu cu birou. Pentru unii biroul poate fi locul de muncă sau un loc de relaxare. Pentru mine spațiu cu birou e un loc,unde îmi petrec câteva ore bune și îmbin utilul cu plăcutul. Aici la birou lucrez din plăcere și uneori mai fac și bani.  🙂

De foarte mult timp îmi doresc un spațiu al meu, o cameră mare în care să mă desfășor așa cum vreau eu. Îmi doresc o cameră de birou, care să fie cu de toate și tot ce e al meu să îl mut acolo.

Pentru a-mi realiza visul, trebuie să mă pun pe ceva modificări în casă și pe ceva shopping. Am nevoie de câteva elemente cheie, pe care le un simplu search le-am găsit pe Favi.ro.

 

Cum să îmi amenajez o cameră de birou practică

În primul rând am nevoie de un birou. Fiind că nu e ceva bussines nu aș vrea un birou prea sobru, iar unul în stilul franțuzesc cred că ar fi perfect. Cred că vreau de fapt o măsuța de machiaj combinată cu un birou unde să îmi pot pune laptopul.

Sunt în impas, nu știu pe care să-l aleg din cele două. Ambele au destul de multe spații de depozitare și îmi plac la fel de mult. Acele sertare și spații le-aș umble negreșit cu tot ce stă momentan pe etajere prin dormitor.

 

Pentru că petrec câteva ore bune la birou și pentru că am nevoie de un scaun care să se potrivească cu biroul,acesta cred că e cel mai potrivit. Are o structură din lemn iar tapițeria alba cu siguranță se potrivește cu oricare din cele două birouri.

Dulap și rafturi de birou

 

În orice birou ai nevoie de cel puțin un dulap și ceva rafturi. În mod normal acolo se depozitează acte, dosare și multe altele.  Eu una mi-aș depozita cosmeticele și le-aș aranja ordonat în fiecare sertar.  De acolo mi-ar fi foarte ușor să ajung la ceea ce am nevoie și le-am găsi mult mai ușor.

De asemenea și un raft mi-ar fi de ajutor, aș înșira toate cărțile pe care le am și i-aș lăsa mai mult spațiu copilului. 🙂  Cred că avem o bibliotecă prea mică pentru două persoane ce au cărți.

 

Iar pentru că lucrez de cele mai multe ori noaptea cu siguranță am nevoie și de o veioză. Sincer pe Favi.ro am găsit o mulțime de modele și mi-e atât de greu să mă hotărăsc la una. Totuși am găsit ceva deosebit care cu siguranță nu îl au multe persoane.

Acesta este unul dintre cele mai drăguțe, neobișnuite și deosebite modele de veioză. E prima oară când văd și cu siguranță mi-ar plăcea să am așa ceva în biroul meu.

Accesoriile și decorațiunile de nelipsit dintr-un birou

Nu ști dacă știi sau nu însă îmi plac mult stickerele de perete.  Am cam în fiecare cameră câte una deci și în birou aș vrea unul. Sunt de părere că orice perete alb poate fi înfrumusețat cu un sticker. Odată aplicat acesta dă o altă notă peretelui și încăperii, mie una îmi plac mult.

De asemenea într-un colț aș vrea să am o vază maree în care să pun multe flori artificiale. Îmi place să am mereu flori în casă dar evit să le tai pe cele din grădină. Cele din ghiveci nu mi se par la fel de spectaculoase și de aceea de cele mai multe ori optez pentru flori artificiale în vază.

Mda pentru mine totul e practic și de mare ajutor. Dacă am spațiu suficient de depozitare atunci pentru mine e perfect. Dacă îmi mai cumpăr și câteva separatoare și recipiente pentru a organiza cum trebuie prin sertare, atunci sunt cea mai fericită.

Pentru mine astea înseamnă un birou practic, și cred că aceste produse pe care le-am ales ar fi perfecte pentru orice birou. Dacă e vorba de un bărbat atunci se alege personalizarea lui ceva mai masculină dacă e vorba despre o femeia cu siguranță își va pune singură amprenta.

Cam așa arată birou pe care mi-l doresc pe viitor să îl amenajez. Sunt curioasă cum ar arăta sau cum arată biroul la care tu visezi. De asemenea mă interesează dacă știai de această platformă de căutare online Favi.ro și dacă ai făcut cumpărături de aici.

Deyutza

12 Comments

  1. Ce frumos iti vei face biroul!Mie imi place primul,cel cu oglinda si beculete!Acum putem gasi modele frumoase!Eu nu am un birou,dar daca as avea nevoie mi.ar place unul asa cum l.ai descris sus!Da,am auzit de site.ul Favi.ro

  2. Eu mi-am organizat masuta de machiaj impreuna cu biroul sa fie totul la indemana. Intr-o parte produsele cosmetice in cealalta laptopul.

  3. Oooo,si eu vreau, un ,,colț ” doar al meu si sa fie asa cum vreau eu. Mi ar plăcea ceva chic si cochet, ceva cu multe sertare si compartimente. Ceva spațios și relaxant,asta vreau .

  4. Nu stiam de aceasta platforma, eu am renuntat la ideea amenajarii uni colt al meu si m-am resemnat cu impartirea lui cu sotul :))

  5. Imi plac mult propunerile tale si mi-as dori sa pot avea un birou al meu de la care sa nu fiu deranjata cum este acum 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.