TPAweeklychallenge2019 – #25 Inspired by Pinterest

Hey hey.. cui îi era dor de mine 🙂 ?  Am câteva săptămâni de când am lipsit și nu mă întreba de ce.  Nu știu e posibil să nu îmi fi plăcut tare mult temele care au fost și în plus nu am mai avut nici timp. Nu a fost tocmai o perioadă aglomerată însă m-am ocupat cu orice altceva decât cu unghiile în această perioadă. În plus nu am simțit nici nevoia să mi le mai pictez. Am optat pentru un strat de lac de unghii și eventual lipit ceva water decals. Cam așa a fost și cu modelul de astăzi.

Tema acestui week-end a fost inspirat de pinterest. Îmi plac pozele de pe pinterest, mă mai uit din când în când însă nu constant. Cu această ocazie am intrat mai des și am mai găsit o mulțime de manichiuri pentru inspirație. Cea pe care am ales-o pentru astăzi e în ton cu vremea de afară.

Am ales un model de vară, de vacanță dar tot odată simplu de realizat 🙂 Nu am realizat modelul mot à mot însă se vede inspirația.

TPAweeklychallenge2019 – Inspired by Pinterest

 

 

Modelul de inspirație pinterest

 

Modelul realizat de mine.

Mi-ar fi plăcut să reprodus și eu modelul mat, însă la mine matul e o problemă. Am doar un top coat care ar trebuii să matifieze dar de fapt schimbă oarecum nuanța lacului de unghii. Vezi unghia din mijloc, inițial era neagră, dar am aplicat acel top coat mat, nu mi-a plăcut rezultatul și am aplicat un alt top coat glossy. Rezultatul … – o unghie bordo – grena:) Îmi place însă ziceam așa ca idee. Iar o altă problemă pe care o am, degeaba aplic lac de unghii mat dacă eu aplic apoi top coat și stric tată matitudinea.

Daca vreau pe viitor unghii mate, clar trebuie să caut un top coat care să lase lacul de unghii mate, sau după aplicarea lacului de unghii mat să nu mai aplic nimic.

Da e complicat cu mine … știu 🙂 Sper că ai înțeles ceva din ce am vrut eu să spun.

Cu alte cuvinte aceasta este interpretarea mea.. Mi-a plăcut rezultatul și am purtat această manichiură până azi când am realizat un alt model, pe care îl vei vedea prin iulie :). Iar voi sări câteva teme, dar nu-i problemă că recuperez eu. Poate după concediu vin cu forțe proaspete.

 

 

Deyutza – https://deyutza.ro

 

Deyutza

6 Comments

  1. Imi plac mult unghiutele tale.
    Te admir pentru rabdarea si imaginatia cu care iti faci manichiura 😍😍❤❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.