Acestea sunt zodiile înnebunite după ciocolată! Vezi dacă te afli și tu printre ele!

Ciocolata…acest paradis care ne încântă toate simțurile odată ce apare în viața noastră! Ciocolata este dulcele cel mai apreciat, în special de către copii, însă în funcție de zodia în care te afli putem să îți spunem dacă ciocolata este, pentru tine, un viciu. Există zodii care preferă texturile mai aerate, pe bază de fructe, vanilie, frișcă, însă există și câteva zodii care ar face orice pentru a-și savura bucățica de ciocolată zilnic. Iată care sunt acestea:

1)    Gemeni

Pentru nativii gemeni, ciocolata este asociată cu personalitatea lor plină de energie, explozivă și schimbătoare. Adoră combinațiile de texturi iar cei mici sunt înnebuniți după torturi. De altfel, există numeroase sortimente de torturi pentru copii pe bază de ciocolată, cum ar fi mousse sau trio chocolat. Gemenii vor să simtă gustul intens dat de ciocolată, iar acest lucru le aduce toată buna dispoziția pe care o afișează în mod constant.

2)    Rac

Racii sunt dintotdeauna niște firi extrem de emoționale, rafinate, iar acest lucru se reflectă și în gusturile lor alimentare. Preferă texturile foarte cremoase, iar ciocolata pentru ei este chiar un tratament în zilele în care se simt triști, abătuți sau obosiți. Un souffle de ciocolată îi poate scoate din orice depresie, aducându-le fericirea imediat.

3)    Scorpion

Nativii scorpion sunt misterioșii zodiacului. Puțini știu ce se ascunde în sufletele lor, deoarece ei nu lasă la vedere orice sentiment pe care îl trăiesc. Sunt capabili să gândească în profunzime un subiect, iubesc la intensitate maximă și au o sensibilitate aparte. Pentru ei, prăjiturile cu umplutură de ciocolată sunt ideale, deoarece misterul lor se aseamănă întocmai cu personalitatea lor.

4)    Vărsător

Vărsătorii sunt cei mai joviali și prietenoși reprezentanți ai zodiacului. Ei nu se dau în lături din a experimenta diverse gusturi, iar ciocolata pentru ei este o ocazie de a crea tot felul de prăjituri și bomboane. Adoră caramelele de ciocolată și le place să încerce diverse tipuri de rețete inedite având în vedere că ciocolata este un ingredient atât de versatil.

5)    Pești

Nativii Pești sunt gurmanzii zodiacului. Pentru ei, desertul ideal este creat dintr-o multitudine de ingrediente, texturi, forme. Adoră prăjiturile și torturile cu multe straturi de ciocolată, având o pasiune pentru ciocolata belgiană. De altfel, ciocolata belgiană este considerată cel mai rafinat tip de ciocolată, iar nativul Pește știe acest lucru. De aceea, se va da peste cap să facă rost în fiecare zi de o bucățică de ciocolată belgiană, iar de câte ori va avea ocazia să testeze un desert, cu siguranță că printre ingredientele surpriză va fi și ciocolata belgiană.

Așadar, poți să afli cât de mult îți place acest ingredient minune în funcție de zodia ta. Cu toate acestea, nu există persoană căreia să nu îi facă plăcere să savureze un tort de ciocolată la o ocazie sau un mousse atunci când iese cu prietenii în oraș. Ciocolata este, oricum, recomandată inclusiv de către medicii specialiști, deoarece are numeroase beneficii pentru sănătate și pentru starea de spirit.

 

Deyutza

8 Comments

  1. Și pe mine m-ai sărit?!? Nu-m vine să cred că zodia mea nu se află printre cele iubitoare de ciocolată! Știu însă pe cineva căruia i se potrivește perfect 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.