Rochii de prințesă pentru fetițe pe Popreal

Cine nu are o prințesă să îți facă . 🙂 Cine nu are acasă o prințesă cu siguranță nu știe ce complicat poate fi uneori să îmbraci o fetiță.

Aici m-ai prins, nu am o fetiță, doar un băiețel dar cu toate astea acum că a mai crescut deja au crescut și pretențiile. Îmi doresc să am și o fetiță, să îi fac pereche băiețelului dar cine știe ce ne rezervă viitorul.

Ziceam la început că uneori poate fi complicat să îmbraci o fetiță,dar la fel de complicat poate fi și cu un băiat. Trebuie combinate hainele în așa fel încât să arate bine și să se asorteze. De la o anumită vârstă copii vin cu ideile proprii și pretenții. Vreau aia, vreau cealaltă dar nu cu aia și nu am nevoie de asta cam așa.

De multe ori cu un băiețel rezolvi cu o bluziță sau o cămașă și o pereche de pantaloni. Deși pare ușor te asigur că nu e. Modele sunt cu duiumu,prețuri atractive și tu cumperi. La un moment dat ai dulapul burdușit, copilul nu apucă să le poarte iar când vrei să îl îmbraci îți spui că ar merge și buza asta zi cealaltă sau chiar cămașa. Al meu e mare și de multe ori ne decidem împreună cu ce se îmbracă. De multe ori căutăm împreună haine pe internet să dăm comandă. Ultimul link pe care l-am scotocit a fost pe Popreal la Baby Tops.

Are rost să spun că si-a făcut un wishliste de toată frumusețea ?  :))

Rochii de prințesă pentru fetițe pe Popreal

Dacă la băieți mai rezolvi cum mai rezolvi la fetițe e ceva mai complicat. Nu vorbesc din propria experiență dar am prietene cu fetițe și am văzut acolo cum stă treaba. Fetițele sunt mai cochete, mai elegante și  mai atente la detalii. Deși pare simplu că îi dai o rochiță și ai scăpat, să știi că nu e chiar așa.

Rochiile trebuie alese și ele în funcție de eveniment,de vârstă și clar să îi placă și ei. Pretențiile prințesei pot crește odată cu vârsta.  O adevărată prințesă trebuie asortată și accesoriile alese cu mare grijă.

Dacă ai vreun eveniment și ești în căutarea unei astfel de rochii să știi că tot pe Popreal am găsit o sumedenie de modele.

Purple princess dress toddler

Numai pentru modele astea frumoase de rochii, m-aș pune acum pe făcut o fetiță. Și după cm ziceam, e complicat să îmbraci o prințesă. La asemenea rochii, ai nevoie și de pantofiori adecvați, poate chiar și o gentuță. Dacă evenimentul de într-o zi mai răcoroasă cu siguranță ai nevoie și de un blazer care să se potrivească. Nu uita nici de coafură, la băieți dai cu pieptenele, la fete e mai complicat .

Rochiile de prințesă sunt atât de frumoase, dar părerea mea că sunt oarecum și mai greu de purtat/asortat. Deși e doar o rochie aceasta mai are nevoie și de alte elemente și accesorii.

Totuși pentru o mamă de fetiță cred că e o adevărată mândrie să îți facă fiica aranjată și purtând o rochie de prințesă, indiferent de evenimentul la care participă.

Rog mamele de fetiță și nu numai să îți spună cum e cu îmbrăcatul. Cum stă treaba cu asortatul și purtatul rochiilor ? E așa complicat cum cred eu?

Deyutza

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.