Protecția solară înainte de toate, nici o zi fără ea

protecție solara

Calendaristic suntem în plină vară, practic suntem într-o toamnă mai călduroasă. Cel puțin la mine, plouă, frig 12-15 ° , tricou am purtat o singură dată.

Cu toate acestea după data de 14 iunie cu mic cu mare ne pregătim de concedii. Unii mai devreme alții mai târziu dar o mică vacanță sunt sigură că vom aveam fiecare dintre noi. Și dacă din păcate te numeri printre persoanele care anul acesta nu are vacanță cu siguranță un weekend la soare tot îl vei petrece.

Pentru a te bucura de soare, indiferenta dacă mergi undeva, stai pur și simplu la soare sau doar ieși din casă, nu uita niciodată de protecția solară.

Protecția solară înainte de toate, nici o zi fără ea

Pentru că și cei de la Notino se gândesc la noi și la faptul că avem nevoie de produse cu spf , au dat drumul unei noi campanii. În această săptămână 3.06- 9.06 dacă îți cumperi produse cu protecție solară în valoare de 145 de lei, ai transportul gratis. Așa dar, Notino se gândește atât la sănătatea ta cât și la cea a buzunarului. :)) Poți profita de această ofertă doar printr-un singur click pe special offer.

Pentru unui prețul de 145 lei poate părea mare, însă în special pe perioada verii spf -ul este foarte important. Este vital să ne protejăm de razele nocive ale soarelui și e nevoie de protecție solară peste tot.  Soțul meu este dovada vie că fără produse de protecție solară faci insolație fără nici o problemă. Are două la activ dar altele nu își mai dorește. Înainte nu punea accent pe aceste produse și zicea că el vrea să se bronzeze. Asta până într-o zi când a făcut prima insolație. După câțiva ani a făcut-o pe a doua și de atunci doar produse cu spf 50 folosește. Mereu este grijuliu și mă întreabă, produse cu protecție solară ai luat? Cu ce grad de protecție, sper că ai luat 50 🙂

Produse cu protecție solară de luat în bagajul de vacanță

Nu mai e mult până la vacanță și trebuie să pregătim bagajul. Iubesc acel moment, dat îl urăsc pe cel când trebuie să desfac bagajul. Eu mă pregătesc din timp, și cu aproximativ o săptămână înainte mă apuc să fac bagajul. Îmi scriu o listă cu produsele de care voi avea nevoie și mă gândesc amănunțit ca să nu îmi lipsească ceva.

Oricât mi-ar plăcea să stau la soare și oricât mi-ar plăcea să mă bronzez protecția solară nu îmi lipsește din bagaj.

Creme de  față cu spf 50

Aceste creme nu trebuie să îți lipsească deloc din rutina ta de îngrijire. Indiferent că mergi la mare sau stai acasă , spf 50 este vital. Am folosit multe însă pentru acest an mi-am luat două. Un BB cream de la Avon cu spf 50 dar și o cremă  Vichy spf 50.  Are un preț foarte bun pe Notino, doar 29 de lei și o să mă ajungă tot sezonul.

 

Balsam de buze cu spf

Recunosc, acesta este o noutate pentru mine.  Până acum aveam la mine mereu un balsam de buze obișnuit, însă mereu buzele mi se ardeau și mă usturau. Anul acesta am găsit unul cu spf 30 de la Dermacol. Dermacol au produse bune,deci nu cred că mă va dezamăgi.

 

Creme de corp cu spf mare

Spf-ul poate fi mare chiar și pentru corp nu doar pentru față. Spf te ajută să te bronzezi lent și sănătos. Cu un spf mare, nu mai riști să te arzi, sau să te bronzezi rapid și apoi să te exfoliezi la fel de repede.  Sunt  o mulțime de produse pe piață, dar dermatocosmeticele sunt cele mai indicate. Mie una îmi plac mult cele sub formă de spray pentru că nu risipesc produs și se și aplică foarte ușor. Una dintre recomandările mele ar fi cel de la Vichy.

Protecție solară pentru păr

Da, nu uita nici de el, pentru că el este expus tot timpul la soare. Pe lângă soare, săracul păr mai este expus și în apa mării sau apa piscinei. Apa mării este sărată, iar aceasta îl poate deteriora, La fel și apa din piscină, aceasta este cu clor, deci din nou produse nocive lui. Dacă folosești produse cu protecție solară pentru păr dar și produse de îngrijire corespunzătoare atunci la finalul verii vei avea un păr frumos și sănătos.

 

Creme după plajă

Și acestea sunt la fel de importante ca și cremele cu protecție solară. Deci nu trebuie să uiți nici de el pentru că sunt utile după o sesiune de stat la plajă. Cremele după plajă hidratează și calmează pielea arsă de soare, dar și ajută ca bronzul să reziste mai bine pe piele. În acest moment, pe Notino dacă îți cumperi orice produse cu protecție solară La Roche Posay primești gratuit loțiunea după plajă La Roche-Posay Posthelios .

Deja am identificat două oferte de nerefuzat, prima cea cu transportul gratis și cea de-a doua cea cu produsul  gratis 🙂 .

 

Creme de protecție solară pentru copii

Dacă ai copii, cu siguranță trebuie să știi că și lor trebuie să le iei creme separat. Sunt creme speciale pentru copii, acestea având toate spf 50.

 

Toate aceste creme de protecție trebuie să fie însoțite de o hidratare corespunzătoare și la interior dar și la exterior. Atunci când ești la plajă trebuie să ai la tine o sticlă de apă, o apă termală dar și o umbrelă și o pălărie de soare. Ochelarii de soare cu protecție uv 400  sunt și ei indispensabili,ai doar grijă cum te bronzezi cu ei :).

 

Eu încet încet m-am pregătit cu produsele cu protecție solară. Mai aștept vara să vină sau mai bine zis concediu. Mai am în jur de 3 săptămâni și deja am intrat în febra cumpărăturilor. Vreau să profit de cele două oferte de pe Notino, pentru că nici o zi fără protecție solară.

Tu ce  produse folosești pentru protecția solară? Brand și spf ?

Deyutza

10 Comments

  1. Aleluia, cu cat mai multe postari despre protectia solara cu atat mai bine. Este asa de importanta si totusi atatia uita de ea..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.