TPAweeklychallenge2019 – #22 Movie Inspired

Uhhu , 1 iunie a sosit și eu unghii am pregătit 😀

Am intrat oficial în prima lună a verii și totodată și prima temă a lunii. Am început luna cu ceva ce mie una îmi place mult. Sunt o cinefilă iar pentru această temă aș fi putut reprezenta orice film îl aveam în minte. Cu toate acestea m-am hotărât asupra unui film care ne place tuturor din familie. Începând de la cel mic la noi cei mari, am urmărit filmul Ștrumfi. Cred că și tu l-ai urmărit și sunt sigură că ți-a plăcut. Atât strumfii cât și minionii sunt personaje haioase pe care le iubesc atât adulții cât și copii.

Pentru că astăzi este 1 iunie, acesta a fost și unul dintre motivele pentru care am ales Strumfii. Copilul meu a fost așa încântat de rezultate și atât mi-a mai admirat unghiile.

TPAweeklychallenge2019 –  Movie Inspired

Pentru acest model m-am ajutat de două lacuri de unghii, o bază și un top coat. Am folosit și câteva waterdecalsuri și gata mani. Am realizat-o foarte repede iar efectul a fost unul care pe copilul meu l-a încântat foarte tare.

Pe unghiile degetului mare, arătător și cel mic am aplicat un topper cu glitter de la Essence. Am aplicat 3 straturi pentru că din păcate nu e foarte opac iar eu mi-am dorit opacitate pe unghii. Pe celelalte două unghii ale degetelor mijlociu și inelar am aplicat câte două straturi din lacul de unghii de la TrendUp. Am luat această sticluță DM, acum ceva timp, o găsisem la reducere, mi-a plăcut și nuanța așa că nu am vrut să o ratez. E un bleu ciel sidefat tare draguț, îmi place tare mult. Deasupra acestui lac am aplicat câte doi ștrumfi si apoi am sigilat totul cu un top coat.

Din nou am optat pentru un model ușor de realizat și rapid. Timpul îmi este dușman și oricât mi-aș dori nu mai am timp să stau prea mult la efectuarea unei manichiuri.

Pasiunea pentru nail art a pornit, alimentată fiind de o fată ce facea model la fel de simple. Mă inspirau modelele ei și îmi doream și eu, așa sper și eu ca modele mele să îți fie de ajutor.  Adevărul e că nici nu-s cine știe ce talentată în pictură sau tehnici nuș de care.

Acestea fiind spune te las cu modelul realizat de mine și abia aștept să citesc părerea ta,despre cum îți place.

 

 

Deyutza

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.