TPAweeklychallenge2019 – #20 Abstract

Luna mai a avut doar teme interesante și ofertante aș putea spune. Abstract e o temă pe care nu am abordat-o foarte des. Ba cred ca am făcut-o o dată sau de două ori. Sincer nici nu mai țin minte, deci ăsta e un semn că nu a fost prea des. Totuși pentru astăzi m-am gândit la ceva abstract, dar nu dubios . Sincer când mă gândesc la artă abstractă, mă gândesc la artă pe care nu toată lumea o înțelege.

Am stat m-am gândit, am căutat modele de inspirație, și până la urmă am făcut ceea ce vei vedea mai jos. Nu m-am mai complicat cu desene abstracte ci am ales o folie de waterdecals. Căutam altceva dar le-am găsit acestea. Mi s-au părut foarte abstracte și am zis că astea sunt ok pentru ce am eu nevoie.

TPAweeklychallenge2019 – #20 Abstract

Sincer nu îmi dau seama ce ar putea fi, dar pot să presupun. Mă gândesc că ar fi reprezentate niște floricele sau cel puțin la asta mă duce cu gândul acest print. Asta e și ideea abstractului după părerea mea, să nu știi ce a vrut să spună autorul, dar să dai cu presupusul.

Acestea fiind spuse, te las și pe tine să îmi spui cu ce ți se pare că seamănă decalsul meu. De asemenea vreau să știu cum ți se pare acest model și dacă ai purta așa ceva.

 

Sunt curioasă fetele cum au interpretat acest abstract, așa că intru pe la ele. Vii și tu?Click pe link-uri

Deyutza

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.