Notd – Janet nails nuanța Luminița

Nu am mai venit demult cu o manichiură extra în afară de ce am realizat la colaborare.  Sincer nu mai am timp să mai pregătesc și altceva în afară de ce port la colaborări. De data aceasta nu m-am putut abține și nu am inclus această nuanță superbă în nici -o manichiură pentru colaborare. Am purtat aceste unghii mai bine de o săptămână până am fost nevoită  să le șterg.

Nuanța asta superbă se numește Luminița și este de la Janet Nails. Am scris eu despre ei aici. Aceștia au fost prezenți la Bucovina Beauty- Spring Edition și de acolo m-am ales eu cu noi prietene. Dacă citești articolul mai sus menționat vei înțelege de ce spun prietene.

Nuanța e un superb roșu – vișiniu ce conține o mulțime de glitter fin. Nu pătează unghia și cu ajutorul unui dizolvant de ojă bun, am scăpat de ea fără probleme. Lacurile de unghii cu shimmer cred că știi și tu ce  greu se duc, dar cu  aceasta nu am avut probleme.

Sticluța are 15ml și voi avea asigurată câți ani această nuanță 🙂 . E mult produs  al un preț bun, dacă îți place te sfătuiesc să cauți lacul de unghii în magazin.

 

 

Nuanța Luminița este o nuanță veselă și elegantă în același timp, pe care eu una o văd a fi purtată vara. Eu am ales să îî aplic câteva waterdecalsuri însă ea e superbă și simplă. Shimmerul îi oferă acel ceva de care are nevoie. Cam așa sunt toate lacurile de unghii din colecția Femina și mie îmi place tare mut treaba asta.

 

Sunt curioasă tu ai folosit /comandat produse de pe JanetNails ?

Deyutza

6 Comments

  1. Arata bine Luminita 🙂 facand o paranteza, fiica-mea ar zice ca Luminita e si coafeza de la desene animate 🙂 Am incercat si eu ojele de la janet si mai ales tratamentele m-au impresionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.