TPAweeklychallenge2019 – #19 Pantone/Color of the year

Pantone/Color of the year

După cum poate știi an de an cei de la Pantone desemnează o culoare a anului. Anul acesta câștigătoarea este „Living Coral”, o nuanţă corai cu irizaţii aurii.

Culoarea a fost postată pe conturile de socializare a Institutului Pantone și a fost descrisă drept: „o nuanţă corai care animă şi este plină de viaţă, cu irizaţii aurii care energizează şi atenuează uşor”. După spusele celor de la Pantone, culoarea simbolizează nevoia de optimism. Totodară pasiunile care aduc bucurie şi dorinţa de exprimare jucăuşă. O descriere frumoasă aș putea spune.

Am câteva nuanțe de corai în colecția mea de oje, și pentru astăzi am ales o nuanță de la Avon. Nu am mai folosit-o de foarte mult timp, dar m-am gândit să o aleg acum, tocmai pentru că se numește Coral :).

La fel cum fac de obicei, n-am vrut să las lacul de unghii simplu aplicat așa că am zis să pun ceva floricele.

Am ales niște waterdecals-uri și câteva ștrasuri de la JanetNails pe care le-am primit la BucovinaBeauty – Spring Edition. Mai jos găsești și pașii pe care i-am urmat în realizarea acestui model.

TPAweeklychallenge2019 –  Pantone/Color of the year

Produse folosite :

  • Pentru bază am folosit baza tratament de la MalikaColors
  • Apoi am aplicat doua straturi din lacul de unghii de la AVON nuanța Coral
  • După ce s-a uscat puțin, am aplicat waterdecals-urile iar pe unghiile degetelor mare și mic am aplicat câte trei strasuri.
  • Apoi am sigilat totul cu top coat-ul de la Janet Nails.
  • La final mi-am hidratat cuticulele cu uleiul pentru cuticule de la Malika Colors și asta a fost tot. Cu pași minimi, produse puține am realizat o manichiură drăguță.

Un model pe care îl poate realiza oricine nu are talent sau timp în realizare de manichiuri.

 

Deyutza

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.