Cum să fii regina balului ? Alege rochii Angrila

Hm, ce este balul?

Este un eveniment de covor roșu de liceu, care se simte ca un spectacol cu premii mari. Este finalul experienței tale de liceu, celebrarea finală înainte de absolvire și o șansă de a  sărbători cu prietenii și colegii tăi. Acesta este începutul unui nou capitol din viața ta, mai pe scurt, un capitol spre maturitate.

Pentru a sărbători realizările tale academice, unele școli organizează petreceri de lux într-un hotel de cinci stele, în timp ce altele au un eveniment de dans mai elementar în școală. Pentru ca este unul dintre cele mai mari evenimente din viața ta, în noaptea la balului multe dintre fete doresc să arate elegant și feminine,dar și unice de ce nu. În ziua de azi să îți alegi rochia pentru bal e ca și cum ți-ai alege rochia de mireasă :).

Cum să fii regina balului ?

 

Long Prom Dresses   este prima variantă de rochie pe care majoritatea fetelor o aleg. O rochie lungă glam, de cocktail sau de seară sunt rochiile după care ar fi bine să arunci o privire. Asta și dacă locația unde se ține balul este o locație selectă, o locație elegantă. Tu și rochia trebuie să va potriviți iar tu să fi regina balului.

 

prom dress Angrilla

prom dress Angrilla

 

 

 

Dacă balul se ține în altă locație decât un restaurant select sau pur și simplu nu te avantajează o rochie lungă de prințesă, poți alege să porți o rochie scurtă. La categoria short prom dresses găsești modele de rochii, de adevărate prințese. Modele alese de mine sunt modele , elegante care pot concura foarte bine cu rochiile lungi , alese mai sus.  Chiar dacă nu sunt rochii lungi și acestea pot fi considerate rochii de prințese și cu siguranță vei face furori cu oricare ai alege.

Rochii scurte pentru bal ? De ce nu

prom dress Angrilla

Indiferent de ce vei alege cu siguranța vei strălucii, pentru că rochiile sunt cu adevărat deosebite.

În cele din urmă, cel mai important lucru este să prețuiești  fiecare secundă a nopții, deoarece de-a lungul anilor nu îți  vei aminti de zile, ci de momente.

Dacă încă nu ți-ai găsit un model de rochie preferat, intră pe Angrila și cu siguranță nu vei ieși cu mana goală. Te invit să vezi și video de mai jos să te convingi și tu că sunt modele foarte frumoase în acest magazin.

Deyutza

4 Comments

  1. Doamne, ce modele frumoase! Pacat ca nu mai sunt atat de tanara sa pot purta rochiile scurte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.