Review – Mascara Volume Million Lashes So Couture L’Oreal Paris

Fără fond de  ten, ruj și mascara nu prea ies din casă. Sunt 3 produse cu ajutorul cărora reușesc să arăt și eu ”decent” și care nu trebuie să lipsească din trusa unei femei.

Mascara am testat și folosit multe de-a lungul timpului,dar puține au fost cele pe care le-am recumpărat.  Nu multe au nici cele pe care le țin minte și acum și le-aș recumpăra oricând. Despre unele am scris pe blog, despre altele nu.

L’Oréal Paris știu că au produse bune însă sincer nu cu toate m-am înțeles bine. Totuși la capitolul mascara eu zic că  se descurcă foarte bine.  Bine , am folosit doar două game diferite,dar cu toate astea ambele mi-au plăcut mult. Mi-au plăcut și îmi place, pentru că despre Mascara Volume Million Lashes So Couture vreau să îți vorbesc astăzi.

Despre L’Oreal Paris

L’Oréal Paris este probabil cea mai faimoasă companie franceză de cosmetice din lume. Acest brana a apărut pe piață în 1907, atunci când un tânăr chimist Schueller Eugène a descoperit un produs de colorare a părului. Astăzi acest brand L’Oréal Paris  are în portofoliul său o mulțime de alte produse printre care : creme de față, produse pentru păr, parfumuri, dar și produse de make-up, lacuri de unghii și altele. Produsele sunt de calitate și nu știu să mă fi dezamăgit ceva.

Review – Mascara Volume Million Lashes So Couture L’Oreal Paris

Eram în căutarea unei mascara bune, iar în urma review-urilor m-am hotărât asupra acesteia. Am avut mai multe variante la alegere, dar aici am spus stop. Sincer părerile au fost împărțite dar eu mereu când văd așa ceva , singura variantă de a mă hotărâ dacă e bun sau nu,  e să testez pe mine.

Știam că ce am mai folosit mi-a plăcut așa că nici aceasta nu avea să mă dezamăgească. În plus review-urile erau doar de bine așa că nu aveam ce rata.

Prețul surprinzător de mic, ma făcut nici să nu mai stau pe gânduri.

Voiam o mascara care să îmi alungească genele , să le ofere volum, și să nu le lipească. Nu îmi place aspectul natural, ca și cum nu aș avea nimic pe gene, dar nici ”picioarușele de păianjen” nu îmi plac 🙂

Mascara aceasta dispune de o perie cu peri flexibili și extrem de fini. L’Oreal spune că sunt 408 peri ultra moi și mici, din elastomer ultra-flexibil. Periuța care este subțire reușește să ajungă aproape de baza genelor.  Negrul este unul intens și astfel se creeze un efect frumos de conturare a ochilor.

Peria  asigură o aplicare cu adevărat uniformă și elegantă aș putea spune.  Genele sunt răsucite de la rădăcini până la vârfuri și au un volum destul de vizibil.  Îmi place mult că peria are acel efect de volum și totodată captează și separă fiecare geană în parte.

 

Un alt aspect important, care pentru mine contează este faptul că nu întărește pe genele și nu face cocoloașe. Odată întărite genele se rup ușor și asta nu îți dorește nimeni. De asemenea nici cu cocoloașe nu e ok, pentru că toate se sfarmă pe față și îți dai seama că nu arăți deloc ok.

Prețul este unul foarte bun, iar la 30 de lei sincer nici nu ai ce pretenții să ceri. Prețul cel mai bun l-am găsit pe Notino.ro,deși pe alte site-uri e ceva mai scump.

Ambalajul este unul mov su auriu,iar mie îmi place mult, pentru că da, e mov :).  Ușor de mânuit, negru intens, oferă volum, preț bun -cum să nu îl cumperi.

Deși e apărut pe piață de mai bine de 5 ani, eu abia acum l-am descoperit și parcă îmi pare rău. 🙂

Tu știai despre această mascara?  Ai încercat-o?Cum ți se pare?

Pentru mine această mascara  e chiar bună și dacă vrei să te convingi și tu,  singura variantă e să încerci.

Deyutza

10 Comments

  1. Am avut varianta cu verde, feline, si varianta simpla cu negru si ambele mi-au placut tare mult. Te cred ca esti incantata de acest rimel pentru ca este chiar bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.