Fairy donează mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile

Nu știu dacă ai aflat încă, dar Fairy are în acest moment o campanie ce susține cauze sociale locale din întreaga țară. În lunile aprilie, mai și iunie se desfășoară o campanie  de ajutorare a celor nevoiași și în special a copiilor din centrele de plasament.

Nimeni nu e bucuros să trăiască în neajunsuri. Cu toții ne dorim o viață mai bună și o viață liniștită. Din păcate nu toți avem parte de una și atunci când vine vorba de copii sau bătrâni parcă  totul se complică.

 

Fairy donează mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile

După cum spune și numele campanie, ce ai tu de făcut e foarte simplu. Ajuți copii chiar și fără să îți dai seama. Sunt sigură că îți cumperi frecvent detergent de vase. Nu știu ce folosești în general, însă în această perioadă  te rog să te gândești și la copii nevoiași. De aceea te invit în orice magazin Profi să achiziționezi detergent de vase Fairy. Doar cumpărând acest  detergent de vase din acest magazin , participi la campanie și poți oferi o masă caldă.

Orice produs Fairy cumpărat din magazinele Profi din întreaga țară, înseamnă o donație pentru o masă caldă. Fundația „Emanuel”, este cea care va oferi mese calde copiilor din Centrul de Plasament „Universul Copiilor”, Rădăuți. 

Această campanie se desfășoară în întreaga țară iar fiecare regiune se ocupă de copii ei. Organizația World Vision România,  luptă pentru oferirea de mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile din toate zonele țării: Maramureș, Bucovina, Banat – Crișana, Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia și Dobrogea.

Eu fiind din Bucovina , prin acest articol lupt să ofer o masă caldă copiilor din Centrul de plasament Universul Copiilor din Rădăuți.

 

Cumpără Fairy și Fairy donează banii copiilor nevoiași

 

După cum am spus , nu trebuie să faci nimic deosebit, trebuie doar să cumperi cel puțin o sticlă de detergent de vase Fairy din orice magazin Profi. Sunt absolut conștientă că sunt multe persoane care vor spune că nu au bani să ajute.  Sau ca și-ar dori dar le e greu și lor.

De data aceasta, aici e o chestie win- win de ambele părți și în plus vei bucura  o mulțime de suflete de copii. Tu îți cumperi detergentul,de care oricum ai nevoie, iar un copil mănâncă o masă caldă.

Mie una mi se pare o campanie foarte frumoasă și o inițiativă de nota 10.

Și pentru că puterea exemplului este cea mai importantă, trebuie să știi că și eu am contribuit la masa caldă a copiilor din centrul de plasament Rădăuți.

Am cumpărat o sticlă de Fairy însă în perioada ce urmează voi cumpăra și altele gândindu-mă la acele suflete nevinovate.

 

Cum ți se pare această campanie umanitară inițiată de cei de la Fairy ? Te vei alătura acestei campanii?

 

Deyutza

22 Comments

  1. uite, cei de la profi au super campanii de acest gen mai mereu. asta imi place la ei si chiar ma bucur ca avem si noi un profi aproape, mi-a cam schimbat perspectivele

  2. Ce campanie tare!!! Eu chiar spal vasele cu Fairy si nu stiam de aceasta treaba! De acum o cumpar din Profi detergentul de vase!💜

  3. Folosesc foarte mult Fairy, este produsul preferat de spălat vase, am aflat și despre campania Profi .
    Zilele următoare am programat cumpărături și voi alege ca Fairy să-l iau de la Profi.
    Mulțumesc!

  4. Nu stiam de aceasta campanie. Ma bucur ca am Profi in oras, deci pot sa ma alatur si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.