Peruca un moft sau o necesitate ?

Părul nostru este podoaba noastră capilară. Trebuie să ai mereu grijă de el , mai ales dacă nu vrei să te lase la greu. Eu una , sincer am un păr foarte capricios, lipsit de volum și foarte sensibil.

De-a lungul vieții acestea este  expus la numeroase schimbări. Schimbări ce îl pot afecta mult și astfel devine extrem de fragil, începe să cadă și poți rămâne doar cu câteva fire.  Coafarea frecventă, vopsirea , întinderea sau  încrețirea lui sunt factori care în timp îl deteriorează.De aceea e bine ca părul să fie bine îngrijit și ori de câte ori poți încearcă să îl ajuți cu ”artificii”. Nu artificii din acelea de le vezi pe cer 🙂 , prin artificii mă refer la accesorii, peruci , meșe.

 

Peruca un moft sau o necesitate ?

 

Peruca poate fi un aliat de nădejde atunci când ai nevoie de ea. Indiferent că porți peruca ca și un moft sau o necesitate aceasta te poate ajuta să ieși din anonimat. Multe femei, fie au probleme cu podoaba capilară fie se confruntă cu vreo boală și la fel părul este mult mai rar. De aceea multe apelează la astfel de artificii iar peruca este pe locul unul.

De asemenea dacă vreo să mergi la un eveniment sau pur și simplu vrei să ”șochezi”  lumea cu un nou look, poți apela la extensii sau peruci. Urmăresc chiar și personaje din showbizul românesc care preferă să nu-și agreseze părul și apelează la peruci.  Oricum și mie mi se pare o idee foarte bună, mai ales dacă ești genul care se plictisește des de un look.

Mi se pare super ideea ca astăzi să ai părul scurt, mâine să îl ai lung, la câteva zile să fie creț, blond sau brunet.Sper exemplu eu îmi doresc să am la păr două nuanțe total opuse. Mi-aș dori să încerc să văd cum îmi stă cu blondul/gri-ul cenușiu dar îmi doresc să mă vopsesc și roșcat. Dar vreau roșul ăla aprins pe care nu voi putea niciodată să îl am. La fel se întâmplă și cu gri-ul pentru că eu fiind șaten închis , trebuie să mă decolorez, iar asta nu se va întâmpla niciodată.

De asemenea m-am săturat de părul lipsit de volum și îmi doresc un păr creț. Eu una cred că îl pot obține doar cu o perucă, altfel slabe șanse.

 

Peruci ieftine pe Neer.ro

 

Această perucă cu păr creț și roșu cred că ar fi exact ceea ce caut eu și așa mă mănâncă să dau o comandă de pe Neer.ro

Și aceasta este unul dintre look-urile pe care mi-ar plăcea să îl adopt.  Pentru că bineînțeles nu voi putea ajunge la așa ceva, peruca ar fi singurul mod de a o face.  Îmi place atât nuanța cât și lungimea și buclele lejere.

Și ca să revenim la întrebarea de la care am plecat, perucile sunt un moft sau o necesitate.  Eu văd perucile ca un moft, însă sunt persoane care le văd ca și o necesitate. Sper să devenim puțin mai deschiși către nou și să nu catalogăm imediat un om cu perucă. Dacă vezi o persoană care poartă perucă nu trebuie să te gândești neapărat că ar purta-o de nevoie.

 

Ambele peruci , plus multe altele,cât și diferite accesorii le găsești pe Neer.ro. Și dacă nu știi cine e Neer.ro găsești aici mai multe detalii.

Deyutza

9 Comments

  1. sa stii ca eu as face excentritati din astea :)) ca sa nu imi mai torturez parul. asa am zis si eu, ca blondul gri nu e pentru mine. si acum… ghici cine are blod gri????? 😀

  2. Depinde de situație sau de personalitate. O peruca cred ca a purtat fiecare măcar o dată la vreo petrecere. Însă peruca ce sa înlocuiască podoaba capilară…. eheee, cale lunga 😉

  3. Mie chiar imi plac perucile. Pentru unii ele pot fi considerate un moft, asa cum este cazul meu, dar sunt si persoane care le poarta de nevoie

  4. Perucile mi se par o alternativă foarte faină pentru momentele în care cineva dorește o schimbare, dar pe urmă să revină la înfățișarea normală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.