Cadouri personalizate pentru cei dragi

Nu știu cum ești tu, însă mie îmi place foarte mult să ofer dar să primesc obiecte personalizate.

Nu știu mi se par mult mai personale și mult mai deosebite ca un produs oare care.  Nu zic că nu sunt ok, restul cadourilor ce pot fi oferite, despre unele chiar am scris și eu.

Totuși o dragoste mare, pentru mine reprezintă obiectele personalizate. Îmi place să primesc și să ofer cadouri cum ar fi, tricouri, căni,brelocuri sau orice altceva ce implică o personalizare. Anul acesta chiar am făcut surprize celor dragi și le-am oferit cadouri personalizate.

Diferența,din punctul meu de vedere, dintre un cadou simplu și unul personalizat, este aceea că atunci când oferi un asemenea cadou, acesta cu siguranță nu va fi uitat cu ușurință. E foarte posibil dacă oferi unui prieten drag, produse de decor, haine sau mai știu eu ce, acesta la un moment dat să uite.  E posibil să uite de la cine și când la primit. Nu zic că e ceva normal, însă dacă e o persoană mai în vârstă e foarte posibil.

Dacă însă oferi produse personalizate, cu poze, nume sau date atunci clar nu vei uita nici tu și nici persoana căreia i-ai făcut cadoul.

 

Top 5 idei de cadouri personalizate

M-am gândit să îți vin în ajutor cu 5 idei de cadouri personalizate. Poate te pot inspira din ideile mele, sau te pot ajuta să faci alegeri mai ușoare.

 Brelocuri personalizate

Brelocul mi se pare unul din cele mai simple, ieftine și super idei de cadou.  Dacă la unele obiecte poți da greș aici sigur nu ai cum. Cel puțin cu cred că ai cum, pentru că fiecare dintre noi avem o cheie de la casă, o cheie de la mașină sau cheie de la servici (nu știu zic și eu). Un breloc la chei mi se pare o idee super. Nu e ceva nou, însă ceva drăguț, cu care nu ai cum să dai greș. Pe Maguni.ro găsești brelocuri personalizate atât cu poză cât și brelocuri din metal  cu imprimare față verso a numărului de mașină plus un mesaj pentru cel ce îi oferi brelocul.

Tricouri personalizate

Ideea cu tricouri personalizate iar mi se pare una foarte bună. Mie una îmi plac foarte mult, și mi se pare drăguț să porți pe tricou un mesaj personalizat, o poză sau orice te reprezintă.  Am și eu câteva  tricouri de acest gen, dar voi vorbi într-un articol separat despre ele.

 

Căni personalizate

Sunt o băutoare de cafea, deci o cană pentru mine este indispensabilă. Ador cănile personalizate și în special cu poze. Chiar anul acesta am surprins câteva prietene cu astfel de căni. Ba mi-am făcut și mie un cadou și mi-am personalizat o cană cu o mulțime de poze din concedii.  Astfel toate amintirile mele frumoase vor fi alături de mine de câte ori îmi beau cafeaua. La fel va păți și persoană căreia vrei să îi oferi o astfel de cană. Dacă ai poze împreună cu persoana, fă o cană cu voi și mereu îți va aminti de tine mai ales când va bea cafeaua.

 

Stilouri, pixuri, diverse lucruri de papetărie personalizate

 

Dacă persoana căreia vrei să îi oferi un cadou, lucrează într-un birou, scrie mult sau e vreun profesor, un pix sau un stilou va fi bine venit. Cât de drăguț să aibă și o agendă personalizată. Poți să o personalizezi cu numele, poze sau chiar un mesaj drăguț. Eu una clar aș ține acea agendă sau acel stilou o viață întreagă, chiar dacă s-a terminat cerneala sau foile de scris.

 

Tocător sau produse de bucătărie personalizate

Dacă ai un prieten,  o mamă sau o bunică căreia îi place să petreacă timpul în bucătărie atunci un tocător sau un șorț cu numele său și un mesaj personalizat ar fi o surpriză plăcută. Tocătorul cu siguranță nu îl va folosi în bucătărie, dar clar va fi pus la loc de cinste mai ales dacă are un mesaj de genul ”cel mai bun bucătar” :))

Dacă nu vrei să oferi un tocător , atunci poți încerca cu o cutie pentru sticla de vin.  Îi pui și sticla de vin acolo și atunci bucuria va fi mai mare :).

Idei sunt o mulțime și  după mine se poate personaliza orice. Dar dacă pentru astăzi am zis să  fac un top 5 atunci mă opresc la 5 idei. Cu altă ocazie pot să revin asupra subiectului și să continui lista. 🙂

 

Ție îți plac astfel de cadouri. Cum ți se par cele 5 idei ale mele?

Deyutza

10 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.