Vrei sa iti construiesti propria locuinta? Descoperă cele 5 secrete pentru proiectarea unei case de vis

Ați vrut întotdeauna să vă construiți propria casă personalizată, dar nu ați știut de unde să începeți? Proiectarea casei de vis nu este descurajantă mai ales dacă folosiți aceste 5 sfaturi și trucuri.

Sfaturi pentru proiectarea casei de vis:

  1. Gândiți-vă la nevoile voastre

Când sunteți gata să începeți să vă proiectați casa, trebuie să consultați nu numai cărțile și revistele de design disponibile la domiciliu, ci să vă gândiți la ce fel de spațiu de locuit aveți nevoie pentru a trăi viața dorită de voi și de familia voastră.

 

Întreabă-te pe tine însuți:

Ce funcționează bine pentru tine în casa ta actuală? Ce camere îți plac?

Ce lipsește sau nu este necesar?

De asemenea, ar trebui să începeți să urmăriți “modelele de viață” ale familiei voastre. Luați în calcul lucruri cum ar fi care camere sunt cele mai utilizate în viața cotidiană și în care există “blocaje de trafic” în casă atunci când toată lumea se pregătește pentru serviciu sau școală, dimineața.

 

  1. Creați o locuință plăcută și stilată.

Deși este important să vă păstrați în minte stilul personal atunci când vă proiectați casa de vis, trebuie să vă concentrați și asupra stilului de viață al familiei voastre. Vezi aici un mix de stiluri care te vor ajuta pentru amenajarea locuinței tale.

 

Întreabă-te pe tine însuți:

Ce tip de cartier mi se potrivește?

Noua voastră casă va fi mai rafinată și mai formală, sau casuală și mare? Vrei să te distrezi în mod regulat cu familia și prietenii sau este un refugiu pentru relaxare, mai mult pentru tine? Familia ta are nevoie de mai mult spațiu pentru a se bucura de  hobby-uri sau pentru a-și păstra lucrurile?

 

  1. Încadrarea în buget.

Când vine vorba de proiectarea caselor personalizate, una dintre cele mai frecvente greșeli este omiterea bugetului. Puteți evita această problemă ținând cont de bugetul vostru încă de la început.

Întreabă-te pe tine însuți:

Vrei să trăiești în această nouă casă suficient de mare pentru ca ea să fie considerată o investiție în pensie? Care vor fi costurile voastre lunare totale cu impozitele pe proprietate și asigurări? Care este estimarea generală a costului lunar în ceea ce privește utilitățile? Când veți înțelege bine care sunt costurile viitoarei locuințe, vă puteți apuca de treabă.

 

  1. Furnizați direcția și domeniul de aplicare pentru constructorul casei vostre.

 

Odată ce ați avut o idee despre nevoile de trai ale familiei voastre și despre stilul de casă pe care îl căutați, puteți începe să lucrați cu un constructor de case personalizat, profesionist în zona voastră pentru a vă începe proiectul. Pentru a profita la maximum de expertiza lor, trebuie să le oferiți îndrumările și informațiile corecte. Nu uita ca, indiferent dacă renovezi casa pe care o ai deja sau începi construirea unei noi case, trebuie să ai în vedere schimbarea instalațiilor electrice. Accesează acest link https://electrician365.ro/bransamente-electrice/ pentru diferite tipuri de branșamente pentru casa ta.

  1. Stabilirea proiectului.

Când lucrați la proiectarea casei voastre cu un constructor calificat care are ani de experiență în domeniul construcției de case personalizate, proiectul vostru ar trebui să devină simplificat și mult mai puțin stresant.

 

Discutați cu echipa voastră de construire a casei de vis despre fiecare etapă a procesului pentru a vă familiariza cu aceasta.

Deyutza

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.