Trupă de cover la nunta sau petrecerea ta

Muzica este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să te ocupi la o petrecere. Indiferent că vorbim de o zi aniversară, de o reuniune cu prietenii, un botez sau chiar o nuntă, muzica este un punct forte.

Muzica nu trebuie neglijată atunci când vine vorba de organizarea petrecerii. Aceasta ajută enorm ca invitații să se simtă bine și să plece bine dispuși de la petrecerea ta.  Pentru ca toată lumea să fie mulțumită trebuie să fii atentă și ce gen de muzică alegi.

E posibil ca  ție să îți placă o trupă sau o vedetă însă onorariul e destul de mare, un Dj este și el o soluție însă nu cea mai bună. Muzica live este cea mai inspirată alegere.

Dacă vrei muzică de calitate, muzică live și diversă, ep toate gusturile atunci alege o trupă cover. O astfel de formație prezintă de obicei o ofertă variată de muzică, din toate genurile . Astfel, dacă invitații sunt de vârste diferite, melodiile vor trebui să fie de asemenea potrivite, variate, pentru a mulțumi pe toată lumea.

 Trupă de cover la nunta sau petrecerea ta

Într-o astfel de trupă cover, profesionalismul nu se lasă căutat, el există la cele mai înalte standarde. Soliștii de obicei sunt talente neșlefuite și care îți caută drum în industria muzicală. Vocile lor sunt foarte bune și merită promovați. Membrii unei astfel de trupă cover încearcă mereu prin energia și talentul lor muzical șă întrețină și să  încurajează distracția. Ei știu perfect  când trebuie să schimbe repertoriul și ce să cânte pentru a întreține atmosfera.

Cu ajutorul unei asemenea trupe petrecerea nu are cum să nu fie una reușită.   O trupă de coveruri nu trebuie confundată cu o trupă de nunți. Trupele de coveruri pot fi angajate pentru a cânta la nunți, însă  talentul lor depășește granițele nunților.

O trupă de cover poate să aibă chiar și propriile concerte și lumea să meargă și să plătească bilete la spectacolele lor. Un bun exemplu este trupa Life On Mars, trupă cu cinci oameni foarte talentați.

Trupa cover  Life On Mars

Life On Mars este o trupă de coveruri înființată în 2010 de către basistul trupei Nicu Avram. În prezent se află într-o combinație perfectă de 2 soliste, 1 chitarist, 1 basist și 1 toboșar. Unul din punctele de diferențiere este că trupa știe sa creeze o atmosfera perfecta atât la concerte, cât și la onomastici, nunți sau botezuri.

Cele două soliste Andreea și Loredana, au fost chiar participante la Vocea României unde au ajuns foarte departe în competiție cu cei mai buni antrenori. Au învățat de la cei mai buni, Smiley și Marius Moga și se mențin pe poziții de mai bine de 8 ani. Am urmărit chiar multe videouri pe Youtube și pot spune că trupa asta e chiar talentată. Fetele au o voce foarte bună iar băieții la instrumente sunt tare pricepuți.

Cei mai privilegiați de prezența lor sunt cei din București. Bine, trupa se deplasează acolo unde ai nevoie, însă după cum ziceam aceștia susțin și concerte. În Hard Rock Cafe cântă cel mai des, și dacă nu ți-ai făcut încă un program, să știi că sâmbătă au un nou concert. Intrarea este liberă și distracția începe de la 22.30 .

 

 

Mie una chiar mi se pare foarte bună ideea, de a avea o trupă cover la petrecerea ta. Momentan nu am nimic de sărbătorit încât să dau o petrecere așa mare,însă dacă ar fi chiar  i-aș chema.

Ție cum ți se par astfel de trupe? Ai invita o trupă cover la una dintre petrecerile tale?

Deyutza

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.