TPAweeklychallenge2019 – #13 Vintage

 

Și uite cum am ajuns la ultima temă a lunii martie. Uh cum trece timpul și cum se duc săptămânile, nici nu îmi vine să cred.

Ultima temă a lunii a fost vintage. De-a lungul timpului și ”carierei mele în nail art” :))  ( glumesc ) am mai făcut două modele. Aici găsești primele Vintage nails , și aici găsești cel de-al doilea model de
Vintage nails

Sincer cel de-al doilea model mi se pare cel mai reușit. Acum am vrut să încerc altceva așa că am optat pentru ceva rapid, simplu. Atunci când timpul nu îmi permite să mă joc cu modele pe unghii, aleg ceva simplu de realizat.

Foliile cu waterdecals-uri mi se par super. Te ajută cu modele draguțe, și transformă orice manichiură în ceva deosebit.

Cam așa am procedat și de data aceasta. Pe lângă lacul de unghii de la Marionnaud m-am ajutat de water decalsuri de la Bornpretystore și alte câteva lacuri de unghii.

Un  basecoat de la Malika , baza albă de Esssence , peste care am aplicat decalsurile. După toată această operațiune simplă nu am făcut decât să aplic un top coat de la Melkior și asta e tot.

Decalsurile nu știu cât duc în zona vintage insă chipul acelei femei pe mine cu gândul la asta ma dus. La fel și imaginea de pe degetul mijlociu. Mi-au plăcut mult și am zis că se potrivesc.

Chiar sunt curioasă dacă și ție îți place modelul și dacă ți se pare că e vintage sau nu.

Acestea fiind spuse și arătate s-a cam terminat luna martie. S-au terminat temele și modelele dar nu-i nimic că vine aprilie cu alte modele primăvăratice.

Abia aștept să mă pun pe treabă și sper să am mai mult timp  liber să reușesc să fac ceea ce îmi propun.

 

Deyutza

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.