Măști coreene de la AVON

Recent în portofoliul celor de la Avon au intrat câteva măști coreene. Se știe că acestea și produsele coreene în general sunt destul de bune. De cum am văzut produsele și ambalajele mi-am dorit să le încerc și eu.

Din întâmplare am găsit campania celor de la BuzzStore în care ofereau spre testare două măști și m-am înscris negreșit. Cele două măști erau, una pentru buze și una pentru zona ochilor.  Cred că știi deja că sunt o mask addicted 🙂 așa că orice e nou , e bine venit. O mască de buze chiar îmi doream și uite că mi-am luat-o.

Mască gel pentru buze

Am folosit masca de două ori, sincer nu știu dacă este indicat să se refolosească însă eu am făcut-o. Mai avea gel și la două zile când am încercat-o din nou,era perfectă pentru a putea fi folosită din nou. Pentru a treia oara cu siguranță nu va mai fi folosită.

Gelul pe care îl are,este unul ce intră repede în piele și lase buzele cu o senzație tare plăcută. Masca este destinată hidratării și catifelării buzelor. Promite buze moi și netede și sincer după cele 10 minute de relaxare așa se și simt. Masca conține hydrogel,dar și miere de manuca și nectarină. Prețul unei astfel de mască este de 16 lei preț redus în acest moment în catalog.

 

Mască iluminatoare pentru ochi

Această mască pentru ochi , este una iluminatoare ce conține extract de aur,hydrogel și acid hialuronic. Mască e de fapt formată din două patch-uri ce au o formă perfectă pentru zona ochilor. Promite imediat după folosire un efect rapid de înviorare. Adevărul e că,după cele 10 min în care am stat cu masca, am văzut o îmbunătățire.

Hydrogelul face treabă bună, lasă pielea catifelată, luminoasă și plăcută la atingere. Prețul acestei măști este de 20 de lei în acest moment în broșura Avon.

Ambele măști sunt dintr-un material jelly. Cea pentru ochi îmi place , însă cea pentru buze sincer e  cam mare și am cam rupt-o. Nu e o problemă mare pentru că oricum am aruncat-o, dar ziceam așa ca idee.

 

Ca un bonus, deși e posibil să fi văzut poza pe instastory , o mai postez și aici să râzi puțin de mine :))

Destul de haioasă zic eu.

 

 

Sunt curioasă tu ai încercat măști coreene sau măști de la Avon ? Cele două le-ai încercat?Cum ți se par?

 

Deyutza

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.