TPAweeklychallenge2019 – #Monthly Theme – Dotticure

Încă puțin și gata luna martie. Cu pași repezi, chiar foarte repezi aș putea spune, ne apropiem de aprilie, mai , iunie …yeeee vară  :))

Până atunci trebuie să mă mai ocup de ceva modele pe unghiuțe. 🙂 Spuneam sâmbătă că săptămâna aceasta mai vin cu două modele. Una cu tehnica lunii și una cu ultima temă a lunii.

Tehnica lunii martie a fost dots sau mai bine zis puncte. Nu e o tehnică grea însă după părerea mea desul de migăloasă. Aceasta se face cu punctatorul și tre’ să stai să tot punctezi. Adevărul că nici eu nu mi-am ales ceva mai simplu așa că mai bine de o oră am avut treabă 🙂

Mi-am luat 6 sticluțe cu lac de unghii, un punctator și treci la treabă.  M-am gândit că nu am mai făcut floricele din puncte de foarte mult timp. De fapt cu așa ceva am început eu pasiunea pentru nail art.

Am aplicat baza tratament de la Malika Colors apoi un prim strat de lac de unghii tot de la MalikaColos nuanța Nude.

Apoi am început treaba cea migăloasă. Am luat fiecare lac în parte, mi-am pus câte o picătură pe o planșă și cu punctatorul am început să fac buline. M-am jucat puțin cu culorile și a ieșit ceea ce vezi mai jos.

Pentru petalele floricelelor am tras puțin cu o scobitoare pentru a încerca să redau efectul petalelor. Nu foarte mult pentru că nu am vrut să stric efectul.

După ce am terminat toată treaba asta la ambele mâini am sigilat totul cu un top coat și aia e:) Simplu și ușor de făcut de toată lumea. După cum am zis așa am început eu toată treaba cu nail art-ul. Și dacă nu îți iese din prima nu-i nimic din a doua iese sigur 🙂

TPAweeklychallenge2019 – #Monthly Theme – Dotticure

Ce produse am folosit :

Acestea fiind spuse , spor la treabă și sunt curioasă ce ți-a ieșit dacă ai încercat și tu această tehnică.

Deyutza

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.