Scrub facial DTOX Giovanni – cenușă vulcanică și cărbune activ

Exfolierea este procesul de înlăturare a celulelor moarte care se află în stratul superior al pielii. Aceasta poate fi făcuta mecanic, prin folosirea unor particule abrazive, sau chimic, prin folosirea unor acizi slabi.

Astăzi vreau să îți vorbesc puțin despre exfolierea mecanică a tenului. Sunt adepta produselor exfoliante și sincer le-aș folosi dimineața și seara zi de zi :). Îmi place să îmi exfoliez pielea indiferent că e cea de pe ten, mâini sau corp.

Și pentru că sunt mereu în căutare de produse exfoliante , cel pe care  îl folosesc în acest moment este unul de la Rangali.  Scrub facial DTOX Giovanni – cenușă vulcanică și cărbune activ mai exact.

Pentru cine nu știe cine e Rangali:

Rangali Bio a luat nastere din dorinta unor oameni de a trai viata mai lent si mai sanatos. De a-si respecta mai mult corpurile, mediul inconjurator dar si sufletele.

Oricât de mult mi-aș dori eu , exfolierea nu trebuie  făcută foarte des pentru că poți face mai mult rău decât bine.

Exfolierea în funcție de tipul de ten

Tenul sensibil: Ar trebui să-l exfoliezi delicat, cu un exfoliant chimic cu o concentrație scăzută de ingrediente active.  Exfoliază o dată sau de două ori pe săptămână. Evită scrub-urile care conțin particule abrazive, pentru că pot irita pielea sensibilă.
Tenul gras: Tenul gras este mai rezistent la exfoliere și are o toleranță bună, astfel încât poți exfolia de până la 4-5 ori pe săptămână. Folosește o perie electrică pentru exfolierea tenului sau un ser de exfoliere.
Tenul normal și mixt: Poți folosi oricare dintre metodele de mai sus, de până la trei ori pe săptămână.

Scrub facial DTOX Giovanni – cenușă vulcanică și cărbune activ

  • După cum îi spune și numele acest exfoliant conține cenușă vulcanica și cărbune activ. Acestea sunt perfecte  pentru a elimina impuritățile și a da un aspect sănătos  al pielii.
  • Scrub-ul facial DTOX Giovanni are un  adaos de antioxidanti goji și acai pentru a oferi pielii un boost de nutrienți
  • Este un produs hipoalergenic și testat dermatologic

Mod de folosire

O cantitate mică de produse se aplică pe fața umedă și se masează cu mișcări circulare timp de 1 minut. Totul se clătește cu apă călduță din abundență. La finalul tenul va fi mai curat și mai luminos.

Cantitatea de produs este foarte generoasă și anume 113gr.  Valabilitatea produsului este de 12luni de la deschidere și sper să termin produsul până atunci. De ce zic asta , simplu, pentru că nu trebuie să folosesc mult produ pentru curățarea tenului iar cantitatea mi se pare mai mult decât suficientă.

Pe mine m-a cucerit acest scrub pentru că îmi lasă un ten super hidratat, detoxifiat si super fin.  Cu ajutorul cenușei vulcanice și a cărbunelui activ, plus  antioxidantii acai și goji tenul meu radiază de fiecare dată când îl folosesc.

Giovanni este o companie cosmetica dedicata creării de produse cosmetice de înaltă performanță, cu ingrediente recunoscute și benefice pielii. Gama de produse cosmetice Giovanni a câștigat de-a lungul timpului încrederea clienților prin calitatea produselor.

Tu ai folosit produse Giovanni? Cunoști magazinul online Rangali? Cât de des îți exfoliezi tenul ?

Deyutza

8 Comments

  1. Interesant produs, însă eu de ceva vreme am înlocuit astfel de produs cu simplul și banalul bicarbonat de sodiu. Amestec o lingurița de bicarbonat cu gelul meu prreferat și gata.

  2. Sunt un mare fan scruburi de față și de corp, și îmi place să testez tot ce e nou. Deși am tenul gras, îl exfoliez doar de 2 ori pe săptămână.

  3. Arata interesant acest produs si chiar ar trebui sa-l incerc si eu. Eu folosesc exfoliant o data pe saptamana si mai folosesc si cate o masca la 2-3 zile. Imi place cum imi simt tenul asa si cred ca mi-am gasit un oarecare echilibru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.