TPAweeklychallenge2019 – #12 Green Lover

Dacă e primăvară atunci să fie verde :)Dacă săptămâna trecută mă plângeam că la mine e destul de frig, săptămâna asta ma bucur de soare și vreme bună. Nu pot să spun că mă bucur și de verdeață pentru că aia cred că luna viitoare se va întâmpla.

După cum poate ți-ai dat seama , tema acestei săptămâni a fost verde. Adevărul că nu sunt o green lover însă uneori în manichiuri chiar merge. Sincer acest model l-am făcut mai demult dar n-am apucat să postez. De cum am văzut că va fi o temă pe acest subiect, am zis super, asta e,păstrez modelul până la momentul acesta.

Lacurile de la Essence îmi place foarte mult și de această dată,  nuanța #25 prince charming mi s-a părut că se potrivește foarte bine. Această nuanță e foarte primăvăratică și mie una îmi place mult.

TPAweeklychallenge2019 – #Green Lover

Și de data aceasta am ales să fac o manichiură repede și ușor de realizat. O folie cu waterdecals-uri m-a ajutat și de data aceasta. Mi se par foarte utile aceste folii, și atunci când nu ai timp sau inspirație rezolvi totul foarte repede. În plus sunt și foarte ieftine , și se găsesc pe Bornprettystore sau alte magazine de genu.

Cam asta e tot pentru această săptămână. Nu are rost să mă mai lungesc așa că te las cu pozele de mai jos.  Săptămâna aceasta urmează două teme.  Cea de la finalul săptămânii dar și tema lunară. Așa că stai aproape să vezi ce pregătesc 🙂

 

 

Deyutza

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.