Parfumuri Calvin Klein de pe Notino.ro

Nu știu dacă mai există cineva care să nu știe cu ce se ocupă magazinul online Notino.ro .

Notino e acel magazin care comericializează produse cosmetice și în deosebi parfumuri. Despre două parfumuri de la ei de pe site vreau să îți vorbesc și eu.  Calvin Klein este un nume greu , care se află pe piața de peste 50 de ani.

Cine este Calvin Klein

În 1968 Imperiul Calvin Klein a avut ca punct de pornire un magazin de paltoane deschis în incinta hotelului York, investiția inițială fiind de 10.000 de dolari. Afacerea a fost pusă pe picioare cu ajutorul unui prieten din copilărie. Calvin Klein s-a făcut remarcat încă de la început, fiind caracterizat adesea ca stăpânul suprem al minimalismului.

Liniile curate și stilul simplu, specifice brandului Calvin Klein, sunt legendare. Același lucru este valabil și pentru parfumurile Calvin Klein, care au devenit emblematice. Toate acestea nu numai pentru compozițiile parfumate,care sunt  absolut unice, ci și datorită designului perfect. Primele parfumuri au apărut la sfârșitul anilor ‘70, rămânând până astăzi o întruchipare a spiritului deceniului în care au fost lansate.

La începutul anilor ‘90 au apărut revoluționarele parfumuri Obsession și Eternity. Acestea  au devenit legende, pecetluind astfel poziția brandului Calvin Klein în lumea parfumurilor. Parfumurile Calvin Klein sunt create în cooperare cu parfumierii de top din întreaga lume, sub auspiciile liderului mondial de cosmetice Coty.

 

Calvin Klein Euphoria

Acest parfum este o variantă mai veche pe care  o am, dar plăcându-mi atât demult l-am purtat mai rar. Euphoria a fost lansat în 2005 și a înregistrat imediat un enorm succes. A fost nominalizat pentru cel mai bun parfum de lux al anului și chiar a căștigat premiul FIFI. 🙂

Calvin Klein Euphoria  este un parfum floral ce întruchipează o lume misterioasă.  Aici natura sălbatică și florile exotice te învăluie într-o aură de senzualitate.  Notele de mosc, orhidee, violetă se simple pe piele,exact cum te-ai afla într-o grădină.

√Note de bază

cihlimbar, mahon, mosc, violeta

√Note  de mojloc
lotus, orhidee
√Note de  vârf

rodie

Acest parfum este potrivit pentru o femeie încrezătoare, puternică și energică. Nu îl găsesc potrivit pentru o persoană tânără și cred totuși că e mai degrabă perfect pentru cineva trecut de 30 de ani.

De asemenea este perfect pentru a fi purtat în orice moment al zilei dar și la ocazii speciale.  Eu una îl văd perfect pentru a putea fi purtat acum primăvară /vară poate chiar și toamnă.   Este potrivit pentru a fi purtat al birou într-o ținută office.

Persistența sa e una bună, mai ales că eu sunt o persoană cu probleme la acest capitol. Apa de parfum are diferite prețuri și totul începe de la 109.

Calvin Klein Downtown

Este un parfum ceva mai recent lansat și anume în 2013. Eu îl am de anul trecut și de atunci am folosit cam 1/4 din el. Câteva pufuri sunt suficiente pentru a mă învăluii în miresmele acestei ape de parfum.
Calvin Klein Downtown simbolizează lumea intimă a fiecărei femei, liberă de orice reguli.
La început, parfumul te împrospătează prin acordurile delicioase de citrice şi de fructe. Apoi totul se completează   treptat de parfumurile florilor proaspăt culese dar  şi cu  ale mirodeniilor contrastante. Totul se termină cu un final fierbinte ce este compus din note tainice de lemn şi de mosc senzual.
Cu toate acestea este un parfum ușor,dulce , floral ce poate fi purtat zi de zi. Pe piele rezistă câteva ore bune, la fiecare în funcție de PH.
Chipul parfumului Calvin Klein Downtown este tânăra şi atrăgătoarea actriţă Rooney Mara, care reprezintă imaginea femeii care trăieşte în lumea ei proprie, liberă de orice limitări exterioare.
Note de bază

cedru, mosc, tămâia, vetiver

Note de mijloc

frunze de violete, gardenie, piper roz

Note  de vârf

bergamota, lamaie de Italia, neroli tunisian, para, pruna

Cum ți se par cele două parfumuri ? Ai vreun parfum Calvin Klein ? Care e preferatul tău ?

Deyutza

12 Comments

  1. Pe Euforia l-am folosit prin 2013 si mi-a placut foarte mult la momentul respectiv, persista genial de mult pe mine. Acum mi se pare putin cam prea tare, nu l-as mai putea purta.
    Cat despre DownTown, pe mine nu persista nici 1h, asa ca nu il voi achizitiona niciodata. 😀

  2. Parfumurile Calvin Klein sunt o varianta numai buna de luat in seama. Pretul unor produse de acest gen este mic si accesibil tuturor

  3. Pefumurile casei Calvin Klein sunt recunoscute ca fiind de calitate și printre preferatele multor consumatori. Personal nu am folosit, nu sunt chiar ceea ce mi se potrivește, dar știu că sunt oky pentru multe persoane din cercul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.