Buze pline de volum cu Lips Up hyaluron

Lip booster Lips Up Hyaluron Volum

Cine nu-și dorește buze pline, și cărnoase. Cred că majoritatea femeilor ne dorim asta,însă nu toate dorim să ajungem la injectare.

Cea mai clasică metodă fiind injectarea cu acid hialuronic.

Dar ce te faci când nu îți permiți o asemenea intervenție sau nu îți dorești asa ceva. Eu una nu mi-aș injecta buzele. Deși am niște buze normale(zic eu) nici prea subțiri dar nici prea cărnoase, nu aș avea curajul să le injectez. Am văzut o mulțime de cazuri ce au dat greș și în plus nu îmi plac fetele astea cu ”bot de rață”. Bine nu aș ajunge la o astfel de ”performanță” dar chiar nu mă atrage această metodă.

Cu toate acestea îmi place să câștig volum al buzelor și de ceva vreme folosesc Lip booster Lips Up Hyaluron Volum

Ce este acidul hialuronic ?

Acidul hialuronic este un carbohidrat ce se găsește în mod natural în organismul nostru. Se găsește în special în țesutul conjunctiv, cartilaje și piele.  Acesta este unul dintre cele mai folosite ingrediente în industria cosmetică, datorită proprietăților sale ce se reflectă într-o profundă hidratare tisulară și stimularea producției naturale de colagen. Practic, acidul hialuronic reține apa în țesuturi, menținându-le hidratate, umplând golurile și oferind pielii fermitate și un aspect neted.

 

LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster pentru buze pline și apetisante!

 

Gama LIPS UP, cu o formulă menită să redefinească conturul și să ofere buzelor un plus de volum. Este dezvoltat pe bază de acid hialuronic reticulat și lipide nutritive. Acestea sunt două componente cheie în îngrijirea profundă a pielii. Imediat după aplicare, buzele tale vor fi mai pline, mai hidratate, moi și delicate, numai bune de sărutat. Efectul LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster durează până la 3 ore, dar reaplicarea garantează un volum care durează.

Atunci când îmi doresc buze pline, aplic pe buze acest booster și efectul se observă la mai puțin de 1 minut după aplicare. E adevărat nu ține mult însă sentimentul e unul plăcut, iar pișcăturile de pe buze și răcoarea sunt confortabile.

Cunoscutele injecții pe bază de acid hialuronic sunt realizate din substanțe similare celor care se găsesc în mod natural în corpul uman. Acestea penetrează direct pielea, cu un impact vizibil asupra formei buzelor.

Folosind tot acid hialuronic, dar fără o intervenție intruzivă, LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster îți oferă avantajul de a avea buze mai voluminoase, netede și moi, dar cu aspect natural.

Lip booster Lips Up Hyaluron Volum

LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster  se găsește în două variante de culori

LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster are o textură delicată și este disponibil în două nuanțe – Rosé și Marsala – care accentuează culoarea naturală a buzelor și conferă strălucire.

Deși par două nuanțe diferite, pe buze nu le colorează mult, însă le oferă un luciu frumos, care ajută și el la mărirea optică  a buzelor.

Se aplică de cel puțin două ori pe zi și în timp se văd și rezultatele.  Definește conturul buzelor foarte frumos, oferă volum și hidratează buzele dar trebuie folosit constant.

Un alt aspect care imi place la acest produs este aplicatorul.  Nu pot să îți explic exact de ce îmi place , însă știu că îmi place mie modelul ăsta de aplicatoare.

 

Lip booster Lips Up Hyaluron Volum

Produsul este fabricat în Germania, dar este distribuit la noi cu ajutorul celor de la Zdrovit. Termentul de valabilitate este de 6luni. Asta imi zice că este un produs care nu trebuit ținut mult  pentru că are ceva ingrediente mai naturale.

Se găsește în farmacii de vânzare dar și pe unele magazine online. Aici l-am găsit la prețul cel mai mic.  Nu mi se pare un preț mare și dacă îți dorești buze voluptoase merită să încerci acest produs.

Ce părere ai despre astfel de produse ? Folosești ? Cum oferi volum buzelor tale ?

Deyutza

7 Comments

  1. Foarte interesant acest produs. Desi am buze bine conturate si ce imi sunt pe plac, recunosc ca m-ar tenta acest gen de produs. Doar sa vad ce si cum ar fi 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.