Top 3: Inele de logodnă cu pietre prețioase sau semiprețioase în 2019

Dacă te numeri printre persoanele care urmează să se căsătorească atunci înseamnă că ți-ai primit inelul.  Ți l-ai primit sau ești pe punctul de a-l primi.

Cel mai important detaliu în această ecuație constă în alegerea unui inel de logodnă care să fie pe placul tău sau a iubitei în general. Această misiune se dovedește a fi una destul de dificilă pentru majoritatea bărbaților. Există o mulțime  de inele de logodnă pe piață și e foarte greu de ales. De aceea eu vreau să vin în ajutorul tuturor care sunt în căutare de inele.

Fiind vorba despre un obiect cu o simbolistică aparte, un inel de logodnă nu poate fi ales  la întâmplare. În caz contrar, bărbatul poate  da dovadă de superficialitate și cu siguranță îți va dezamăgi iubita. Cu toatele  știm cât de pretențioase și de capricioase putem  fi noi  femeile. Cel mai bine pentru a nu dezamăgi trebuie ale sun inel cu o piatră prețioasă.

Top 3 inele de logodnă în 2019

 

 

Opal engagement rings

Opalul a fost considerat de antici cea mai norocoasă piatră, apoi a căzut pe nedrept în dizgrație. Din fericire în 1877, o sursă de pietre pentru bijuteriile cu opal negru a fost găsită în Australia și piața opalului a explodat. Opalul de foarte bună calitate poate fi considerat una dintre cele cinci pietre preţioase ale lumii, alături de diamante, safire, smaralde şi rubine. Opalul este o piatră delicată și moale, cu o duritate de 5,5-6,5. În funcție de unghiul din care e privită piatra, pot apărea curcubeie de culori, datorită reflexiei luminii pe micuțele sfere de cristobalit din gelul de silica.

 

Tourmaline engagement ring

 

In 1703 ,marinarii olandezi au adus prima oară în Europa turmalina, numita pe atunci turamali, din Sri Lanka. Turmalina este o piatră minerala semiprețioasă, cunoscuta pentru abilitatea de a stimula detoxifierea organismului. Este singurul mineral care emite ioni negativi și raze infrarosu la distanță.

Turmalina  după cum ziceam , ajută în procesul de detoxifiere dar are și  proprietăți anti-stres . Cui nu i-ar plăcea o iubită/soție liniștită și fără stres 🙂 ?

O proprietate interesantă a turmalinei este pleocroismul – schimbarea culorii în funcție de unghiul din care este privită.

 

Cui poți să îi oferi un inel cu piatră de Tourmaline ?

Turmalina este piatra oficială a celor născuți în luna Octombrie, potrivit clasamentului adoptat de către Asociația Națională Americană de Bijuterii din 1912. Este de asemenea piatra celor din semnul zodiacal Leu și a cuplurilor la cea de-a 8-a aniversare a căsătoriei.

 

Amethyst engagement ring

 

Ametistul este și el  clasificat ca fiind o piatra semi-pretioasă, la fel ca și turmalina. Este apreciat pentru culoarea lui violet, unică și foarte frumoasă. Ametistul este piatra celor născuți în luna februarie. Ametistul este o piatra care ascunde mult mister, deoarece în Asia ametistul este folosit în feng-shui, aducând bunăstare.

Tibetanii considera , în schimb, ametistul o piatră sacră , ei făcându-și  din ea mătănii de rugăciune. . Ametistul arata cel mai bine la lumina zilei. Culoarea cea mai rara și cea mai scumpă a ametistului este purpuriu închis(bogat) . Cele mai slabe culori ale ametistului sunt violet deschis și violet foarte închis, ele fiind cel mai puțin valoroase.

Când spun mai puțin valoroase să nu crezi că ajung câți va lei. Pe BBBGEM aceste inele se găsesc de la 200$ la 1000$.

 

 

Pe mine clar ma vrăjit ametitsul din prisma culorii și nu numai. Îmi plac și proprietățile opalului și dar și a turmalinei. Clar aș  vreau câte un inel din fiecare.

Tu pe care ți-l dorești să îl primești ?

Deyutza

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.