TPAweeklychallenge2019 – #11 Butterflies

Această temă ar trebui să cheme primăvara, însă la mine ninge și e foarte urât. Sper totuși ca fluturașii mei să o cheme mai repede, pe frumoasa primăvară.

Pentru această temă am avut o mulțime de idei și nu știam la ce să mă hotărăsc, dar noroc ca între timp mi-a ajuns o comandă Bornpretty. Despre această comandă am să vorbesc într-un articol viitor. Unul dintre produsele primite a fost acest lac de unghii.

Îmi place mult această gamă a lor holografică și cred că e a treia sticluță pe care mi-am luat-o.  Nuanța pe care mi-am luat-o de data aceasta se numește BP-HMS04Star Vies Moon.

Din ce am văzut merge și ca ojă magnetică, nu am încercat încă dar sunt curioasă dacă reușesc ceva. Până una alt am încercat combinația cu fluturași și zic eu dă bine.  Auriul ăsta manelos cu influențe arată foarte bine și mie una mi-a plăcut rezultatul.

Prețul unei asemenea sticluțe este de 5,99 și magnetul separat costă 3 sau 4$ în funcție de model. Și la acest preț bun poți să obții o altă reducere dacă la finalul comenzii aplici codul BNDX31 . Dacă oja este folosită cu acel magnet se poate obține acea manichiură galaxy foarte drăguță.

TPAweeklychallenge2019 -Butterflies

Și acest model este unul foarte ușor de realizat, pentru că nu am făcut nimic altceva decât să lipesc acele waterdecalsuri pe cele două unghii.  Dacă ai ți tu acasă astfel de stickere poți  transforma orice manichiură simplă în ceva drăguț și ”complicat”. Atunci când ești pe grabă sau când talentul nu e tocmai punctul tău forte,astfel de waterdecalsuri sunt de mare ajutor.

Mie îmi place să le folosesc frecvent, mai ales când sunt pe grabă, nu am inspirație sau vreau o manichiură mai colorată.

 

Eu una sunt tare  curioasă , ce fluturași se află pe unghiile celorlalte fete. Tu nu?

Deyutza

8 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.