Ce am primit/cumpărat în ultima perioadă

Nu am  mai făcut demult o asemenea postare pentru că sincer am uitat să pozez produsele.  Luna ianuarie și februarie au fost două luni cu cadouri, dar și cu magazine cu reduceri. De-a lungul timpului am profitat de ceva reduceri și mi-am tot luat fie că aveam nevoie fie că nu :))

Una dintre comenzile pe care le-am dat doar pentru că mi-au plăcut sticluțele astea mici este de pe site-ul L’arome.

Mi-au plăcut mult sticluțele alea 3 și le-am pus în coș,și ca să nu fie doar atât am mai adăugat aia și aia …și aia :))  Sticluțele cu parfum sunt miniaturi ale parfumurilor lui Salvador Dali și erau prea drăguțe să nu le iau 😀

Pe lângă ele am mai adăugat un dizolvant de ojă de la BYPHASSE, și dacă știam că e atât de bună clar mai luat 2-3 sticle. A fost un 10-15 lei recipientul de 200 dar chiar se merită, dizolvă lacul de unghii chiar și pe cel cu glitter , foarte ușor.

În schimb mi-am cam luat ”țeapă” cu burețelul de machiaj de la Peggy Sage. Nu e tare comod și chiar și când e ud, nu îți mărește volumul și nici nu întinde foarte bine fondul de ten.

Nici cu concelear-ul de la Maybelline nu am cam nimerit-o. Sincer nu mă mulțumește și nu prea își merită banii. De restul banilor mi-am luat lacuri de unghii :)) Ce altceva aș fi putut:D

Cumpărături DM

O scurtă vizită la DM s-a lăsat cu un săpun de mâini Balea, două lacuri de unghii TrendUp și un set de două elastice de păr. Pe alea le-am desfăcut și n-am mai apucat să le pozez 😀

 Cumpărături Kik

Din întâmplare am ajuns într-un magazin Kik și deși era trecut de sărbători mi-am luat o chestiuțe de agățat în geam cu fulgișori. De asemenea mi-am mai luat o crenguță de conuri dar și o instalație ambele perfecte pentru poze. Toate trei nu m-au costat mai mult de 7,5 , fiecare dintre ele fiind doar 2,5 lei. Au  fost toate la reducere și chiar era păcat să rămână acolo 🙂 .

 

Tot atunci am fost și prin Pepco și acolo s-a lăsat cu ceva cumpărături.  Aici din nou am uitat să pozez 🙂 dar oricum am cumpărat mai multe chestii de casă. Cine mă urmărește pe instagram a văzut și câteva instastory.  Pahare , căni, haine pentru baiețelul meu, o ramă drăgușă, câteva recipiente.. chestii de genu 🙂 Vorba aia fără Pepco viața e pustiu :))

Cumpărături Melkior

Prin Ianuarie cred, am profitat de niște mega reduceri la Melkior și mi-am luat mai multe lacuri de unghii , un corector pentru lacul de unghii, un trinner și o mascara pentru sprâncene. Totul nu știu dacă a costat mai mult de 30 de lei dar ce să zic am făcut o afacere super. Melkior au mereu prețuri super si produse pe măsură.

 

Tot un produs super a fost și rujul mat Alexia primit în luna februarie. Atunci Alexia Eram a lansat acest ruj în colaborare cu Melkior, iar aceștia au decis să îmi trimită și mie unul. Acest lucru nu poate decât să mă bucure, pentru că nuanța lui e superbă.

Cărți Libris

Ultima dar nu cea din urmă este cartea primită de la Libris.  Demult voiam să citesc o altă carte de la Guillaume Musso și uite că am ajuns la cea de-a doua. După ce o termin, vin cu recenzia și clar îmi comand cartea cu numărul 3. Omul ăsta are un stil de stric, mamă mamă….Dacă nu ai citit nimic scris de la el până acum, recomand să o faci cât mai repede.

Pe lângă toate astea au mai fost și altele , după cum am zis februarie a fost o lună plină de aniversări. Mă bucur totuși că am reușit să fac câteva poze pentru această postare.

 

Tu ce produse ți-ai mai cumpărat în ultimul timp ?

 

Deyutza

One Comment

  1. Eu in ultimul timp nu prea am făcut cumpărături ,îmi place ce ți-ai cumpărat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.