TPAweeklychallenge2019 – #10 Spring has arrived

Vine vine primăvara! Daa eu încă o aștept pentru că momentan tot temperaturi mai scăzute. Pe 5 martie chiar a nins foarte mult , așa cum nu mă așteptam. Totuși sper să vină primăvara și să crească temperaturile.

Toate anotimpurile au farmecul lor, iar primăvara are florile frumoase. Natura se trezește la viață și totul prinde culoare.

Nuanțele pastel mi se par perfecte pentru primăvară așa că și eu m-am conformat astăzi. Tema fiind Hello Spring m-am gândit că una dintre culorile  mele preferate ar fi perfectă. Da, despre mov/violet este vorba, în caz că erai în dubii . 🙂  Nuanța asta superbă este de la Avon și este una dintre preferatele mele. Este un mat satinat care imi place maxim, e așa dulcică și primăvăratică, și da rezistă și foarte bine pe unghii.

Am avut multe viziuni în a realiza acest model însă într-un final m-am decis la ceva  simplu dar tot odată drăguț și de efect.  Cel puțin mie îmi place mult ce mi-a ieșit și sper să îți placă și ție și de ce nu să fie o inspirație bună.

Lalelele sunt florile mele preferate, abia aștept să vină primăvara să pot să le cumpăr constant. Pentru a mă putea bucura permanent de ele, le-am purtat o săptămână și pe unghii.

Cum am realizat acest model? Simplu și nu îmi zic că nici acest model nu îți iese.

Am aplicat bază Eveline 8 în 1, apoi pe unghiile degetelor 1 , 2 și 5 am aplicat câte două straturi de Avon Mark nuanța Leading Lady.

Pe unghiile degetelor mijlociu și inelar am aplicat  clasicul alb #33 de la Essence și apoi am aplicat waterdecalsurile cu  lalele.

Am sigilat totul cu top coat Melkior și gata mani. Am întâmpinat primăvara așa cum trebuie. Am purtat ceea ce îmi place pe unghii și aș mai purta doar că trebuie să pregătesc o nouă mani pentru sâmbăta viitoare.

TPAweeklychallenge2019 – Spring has arrived

 

 

Cam asta e tot pentru această temă, hai și pe la restul fetelor să vedem cum au întâmpinat  ele primăvara.

Deyutza

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.