Sâmbătă seara: Cum să te simți cu adevărat excelent, în 3 pași!!!

Pentru multe persoane din exteriorul sferei tale de persoane apropiate, atunci când spui despre tine că ești un workaholic, de cele mai multe ori acest lucru are o conotație foarte pozitivă sau chiar de invidiat. Munca din timpul săptămânii și somnul precar, împreună întreruperea legăturilor cu prietenii cu siguranță s-a văzut pozitiv în cardul de credit la sfârșitul lunii…dar…

Zecile de refuzuri pe care le-ai dat mesajelor care-ți propuneau să ieși, până la urmă s-au materializat în legături rupte sau… pur și simplu mai multe lucruri de făcut pentru ziua următoare. Adevărul este că nu ai neapărat nevoie de pantofi cu toc și o rochie de seară ca să petreci o oră-două în oraș, cel puțin nu în ziua de astăzi.

 

Pasul 1: Dacă vrei vrei să te simți în pielea ta, oriunde, trebuie să scapi de prejudecăți

 

Da, persoanele care se uită ciudat la tine dacă nu porți tocuri o fac pur și simplu din snobism sau prejudecăți. Prejudecăți de care ar trebui să scapi cât mai rapid dacă dorești să alungi clasica problemă a oricărei femei: presiunea socială.

Poate că în schimbul rănilor sau beșicilor provocate de pantofii care poate nici măcar nu-ți plac, n-ar fii mai bine încerci o pereche de adidași pentru femei asortați cu o pereche de blugi și o jacketă? Cu siguranță răspunsul este „Da!” astfel, poți să te bucuri de conveniența și confortul unor pantofi sportivi, dar și de notele feminine pe care varianta de damă a acestei game de pantofi o aduce.

Nu uita să-i completezi cu o ținută casual și o atitudine cool, unde atitudinea devine contextul întregului tău aspect. Astfel, dacă vrei să te bucuri de prezența celor din jur cât și de timpul liber pe care-l ai la dispoziție, ai face bine să nu te mai gândești la nimic altceva și să te concentrezi pe moment. Vorba aia „Mia plăcut atât de mult încât am uitat să filmez”

Pasul 2: Încearcă să îți găsești un grup de persoane care să împărtășească puncte de vedere similare cu ale tale

Se spune că ești suma celor 5 persoane cu care te înconjori cel mai des. Așa că, te-ai gândit vreodată ce părere au prietenele tale despre tine? Cum ești în ochii lor? De ce sunteți prietene sau ce aveți în comun? Ei bine dacă reușești să obții răspunsuri la astfel de întrebări, ai oportunitatea să înțelegi și mai multe lucruri chiar despre tine.

De exemplu: Dacă tu ești pasionată de scrimă și găsești subiectul armelor istorice foarte interesant, iar fetele din jurul tău vorbesc doar despre unghii,  ar cam fii cazul să-ți dai seama că nu ești potrivită pentru acel gen de oameni și nici ele pentru tine, oricât de urât ar suna.

Astfel, este logic că apetitul tău pentru ieșirile cu prietenii se va intensifica o dată ce subiectul dezbătut este pe măsura intereselor tale.  Cât de bine știi să-ți alegi prietenii?  Iată aici un chestionar unde vei putea vedea ce fel de prieten poți fi tu dar și ce fel de temperament ai față de aceștia.

Pasul 3: Găsește-ți un hobby, dezvoltă-ți o pasiune sau informează-te despre un anumit domeniu

 

Cea mai importantă întrebare în acest context ar fii: îți place ceea ce faci? Dacă ai nevoie chiar și măcar de câteva secunde să te gândești, atunci este clar faptul că stresul îți este de cele mai multe ori cel mai bun prieten. Dacă simți un sentiment de mândrie sau pură plăcere atunci când vorbești despre ceea ce-ți place, cu siguranță vei atrage alte persoane care fie admiră sau îndrăgesc lucruri similare.

 

De la profesia sau cariera pe care o urmezi până la hobby și interese, absolut toate acestea trebuiesc împărtășite cu cineva, astfel, ieșirile de sâmbătă seara sunt un prilej perfect pentru nevoia socială care se regăsește la oricine. Cine știe? poate așa îți vei face prieteni adevărați sau cunoștințe pe măsură.

Deyutza

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.