TPAweeklychallenge2019 – #09 First day of March/Mărțișor

La mulți ani și o primăvară frumoasă tuturor ! Oficial suntem în prima lună a primăverii practic eu cel puțin mai am de așteptat.

După cum poate sigur știi martie vine și cu mărțișoare. Da acest obicei este doar la noi în România dar mi se pare drăguț și chiar nu aș vrea să se piardă și această tradiție.

La mine în Bucovina obiceiul este ca de 1 martie noi femeile să oferim bărbaților mărțișoare iar de 8 martie să ne ofere ei cadouri/flori mărțișoare.

TPAweeklychallenge2019 – First day of March/Mărțișor

Acest început de lună vine și cu teme noi pentru luna martie. După cum poate era previzibil și prima temă a lunii este legată de mărțișor. Din păcate eu prezint de data aceasta o manichiură fail. Nu am avut nici timp , nici inspirație așa că am ales să prezint și să port un model relativ simplu. Colac peste pupăză nici pozele nu mi-au ieșit clare  și nici model pe unghii nu mai am să pot să refac pozele. Sorry 🙁

Cum l-am realizat ?

1. Am aplicat baza  Eveline 8în 1, apoi două straturi de Melkior – Anytime Red

2. Pe degetul inelar și cel mijlociu am aplicat câte un strat  de paiete. M-am jucat cu lacul de unghii de la Flormar gama JOY Top nuanța IT04. Mi s-a părut că dă bine acel alb pe roșu acesta superb.

3. Apoi pentru că mi s-a părut prea simplu, m-am jucat cu câteva buline și am ștampilat o fundiță. Da , aici e failul total, cred că mai bine lăsam doar până la pasul 2.

Dar asta e … nici nu am putut să dau înapoi.

Sper totuși ca în celelalte săptămâni să vin cu ceva mult mai drăguț și să îmi iau revanșa. Oricum urmează teme foarte drăguțe pline de culoare , flori și lucruri gingașe.

 

Până săptămâna viitoare hai să vedem ce mărțișoare au pregătit fetele.

 

Deyutza

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.