TPAweeklychallenge2019 – #Monthly Theme – Dry Brush

Și iată-ne la finalul celei de-a doua lună din 2019. După cum am spus și luna trecută acest an vine cu o noutate și anume tehnica lunară. Tema/tehnica acestei luni este dry brush, o tehnică care sincer mi-a plăcut. Nu am făcut o manichiură cu această tehnică și chiar mi-a plăcut ce a ieșit. Pentru că încă mai suntem în luna iubirii am ales să ștampilez un ultim model cu inimioare.

De ajutor mi-a fost din nou matrița de la Bornpretty, am spus încă de luna trecută că voi face abuz de ea.

TPAweeklychallenge2019 – #Monthly Theme – Dry Brush

Această temă pe cât de complicată pare pe atât de simplă este. Se realizează destul de ușor și e chiar de efect, cred că o să mai fac.

Ce trebuie să faci ?

– Să aplici o bază să o lași să se usuce și apoi să îți alegi nuanțele cu care vrei să te joci.

  • Șterge pensula fiecărei oje bine bine de gâtul sticle. Cu ce a mai rămas pe pensulă trasează dungi pe unghii. Aici e super că nu trebuie să  respecți nici un tipar anume. Aici te poți juca cu pensule pe unghii așa cum vrei tu.

Eu am ales să aplic o bază albă Essence #33 și apoi m-am jucat cu 3 nuanțe care am considerat eu că dau bine împreună.

  • Mov – Essence
  • Bleo – Golden Rose wow
  • Verde – no name (Spania)

După ce m-am jucat cu pensula pe unghii, am zis că ar merge tare bine și ceva ștampilat. De obicei aș fi zis că e prea încărcat,dar de data asta mi-a plăcut așa cum a ieșit .

Matrița Celebration BPX-014 are cam tot ce am nevoie pentru a realiza o manichiură plină de iubire. Îmi place mult că e ieftină și are o mulțime de modele- o  recomand.

 

Gata pe ziua de azi.. ne revedem sâmbătă cu noi teme și noi manichiuri.

 

Deyutza

8 Comments

  1. Imi place tare mult rezultatul. Tu faci sa para totul atat de usor, dar eu sunt convinsa ca la mijloc este multa munca si suficient de mult talent

  2. Wow!! Super fain ti-au iesit unghiutele! 😘 Si mie imi place sa imi fac uneori modele pe unghii, dar nu imi ies asa precise si colorate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.