TPAweeklychallenge2019 – #08 Diamonds

 

Ultima sau mai bine zis penultima temă a lunii februarie este Diamonds.  Diamante pentru toate femeile ce să zic :)) .

De data aceasta am ales două dintre lacurile mele de unghii preferate. Acestea sunt ”diamantele” mele și îmi place mult cum se  completează împreună.

Lacul de unghii galaxy de la Bornpretty nu e tocmai preferatul meu în materie de cum se aplică, însă rezultatul e wow.

Pentru a ajunge la efectul care se vede cred că am aplicat vreo 5-6 straturi  de lac de unghii. Nu am aplicat nici o bază colorată pentru că influența culoarea așa că am preferat să aplic pe unghia naturală.

De rezistat a rezistat destul de bine, vreo 4-5 zile a fost intactă.

Intacte au fost și cele două unghii unde am avut aplicat lacul de unghii de la Flormar. Aici a foat manichiura intactă 6 zile și ar mai fi rămas așa dacă nu ștergeam unghiile.

Deși nu sunt adepta glliterului acesta îmi place maxim și mă gândesc că se va termina sticla și nu știu dacă mai găsesc.

Totuși pentru  a prezenta și câteva diamante, am aplicat 3 waterdecalsuri și gata mani. Cele două lacuri de unghii sunt prea frumoase și nu cred că aveau nevoie de ajustări. Ele în sine sunt două diamante și vorba aia ce e prea mult strică.

Pentru că de data asta nu prea am ce să spun, mai bine las manichiura să vorbească de la sine.

 

Deyutza

11 Comments

  1. De abia am reusit sa imi iau ochii de la movul acela, este deosebit.. Depinde de unghiul din care te uiti si parca e alta culoare. Eu sunt cu semi permanent dar asa ceva nu gasesti decat la oje😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.