Șosetăria are grijă de picioarele tale cu dresuri și șosete cochete

Despre Șosetăria nu am mai scris pe blog , însă în ultima vreme am tot postat poze cu ciorăpei drăguți. Sunt genul ăla de persoană friguroasă care uneori chiar și vara ar purta șosete. Bine, sincer  în casă chiar port uneori șosete subțirele pentru că mi-e frig.

Șosetele pot fi șosete ce țin de frig,dar  și șosete fashion, șosete ce te ajută să ai un outfit drăguț. Adevărul e că pe la începutul lunii ianuarie am primit un colețel drăguț cu 5 perechi de dresuri și ciorapi de la ei. Am fost tare încântată de tot ce am găsit în acea cutie și abia am așteptat să le pun la treabă :).

Despre dresurile luni am tot vorbit, am spus că îmi place să le port. Completează bine o ținută cu  fustă sau rochie mai ales acum în sezonul rece. Stau în zona de munte, e frig mai tot timpul aici, uneori chiar și vara. De toamna iarnă nici nu mai zic, așa că dacă vreau să port fuste sau rochii, trebuie neapărat să mă protejez de frig, mai ales că sunt și friguroasă.

Ciorapii groși, semi-transparenți sau opaci sunt perfecți pentru zilele răcoroase de toamnă și iarnă. Fie ei mați sau lucioși, sunt alegerea perfectă pentru a ascunde micile imperfecțiuni și pentru a-ți etala în siguranță picioarele. Realizați din lycra, microfibră sau bumbac, dresurile îți oferă o stare de confort pe durata întregii zile.

Șosetăria are grijă de picioarele tale

Fiore este unul din brandul de renume care se află pe Șosetăria.  Fiore, un brand de renume ce îmbină magistral tendințele pariziene chic cu influentele italiene. Își dedică de peste 20 de ani întreaga activitate publicului feminin, punând femeia pe un piedestal. Un concept unic, creat pentru femei de către femei, Fiore pune în evidență frumusețea într-o maniera inedită, concentrâdu-și atenția de la talie până în vârful picioarelor.

Dresurile pe care le-am primit au 40 den, dar surprinzător pentru mine sunt tare călduroase și au făcut față frigului de afară.  Modelul de pe spate și inscripția îi fac deosebiți și te ajută să ieși din anonimat. Așadar dresul negru nu mai e ceva banal, e ceva care să îți pună feminitatea picioarelor în evidență.

 

Șosetele din lycra sunt alegerea ideală în sezonul cald

Șosetele din lycra sunt alegerea ideală în sezonul cald, în special primăvara. Șosetele cu model sunt extrem de elegante, de calitate, ce învăluie picioarele tale într-un mister de nepătruns. Modelele acestor șosetuțe fac ca picioarele tale să se simtă mai importante ca niciodată.

 

 

Șosete scurte cu inimioare Fiore Jeunet 20 den

Sosete fine cu inimioare si banda lata eleganta in zona gleznei. Sunt confortabile, realizate din fibre elastice de calitate superioara. Au intaritura invizibila si banda elastica cu presiune usoara asupra gleznei.

Le văd perfecte pentru a fi purtate acum de Valentine’s day sau de Dragobete. De asemenea sunt sigură că s-ar vedea absolut minunat la o pereche de pantofi negri și o pereche de pantaloni office. Ținuta sigur ar fi una deosebită și ”deochiată”.

Șosete scurte cu model Fiore Blossom 15 den

Deși au doar 15 den, sunt destul de rezistente și clar cu ele vei ieși din anonimat. Sunt ceva mai greu de asortat dar sunt perfecte pentru a înveseli o ținută de primăvară sau vară.

Sunt elegante și decorate cu trandafiri roz. Banda deasupra piciorului este asortata cu culoarea vârfului, este elastica și are presiune ușoară asupra gleznei. Sunt realizate din fibre elastice (lycra) de calitate superioară și au vârful întărit. Eu le-am asortat cu sandale la fel de colorate și înflorate și le văd a fi purtate al o fustă veselă.

 

Șosete lână pentru casa Steven

Aceste șosete sunt perfecte pentru mine. Am zis la început că port mai tot timpul anului și uneori chiar și la somn. Realizate din lână și fibre acrilice, sunt moi și călduroase, perfecte pentru dormit și pentru a fi purtate prin casa în zilele răcoroase. Au margine întoarsă și se găsesc în diferite culori, opt la număr. Eu am primit o pereche turcoaz și e o culoare tare plăcută. Imi place mult, asta și cea violet ,perfecte pentru a sta în casă, în pat cu o carte în mână :).

 

Ca și o concluzie pe Șosetăria găsești cam tot ce cauți în materie de ciorapi și dresuri. Se găsesc ciorapi atât pentru femei cât și pentru copii sau bărbați. Prețurile sun foarte bune, modelele sunt multe și deosebite.   Vei găsi dresuri cu imprimeuri feminine, ciorapi cu imitație de portjartier, ciorapi pantalon  sau ciorapi din ultimele colecții a celor mai renumiți producători din domeniu. Dacă de obicei îți place să lași accesoriile și vestimentația să vorbească pentru tine, e suficient sa alegi o pereche de dresuri cu model.

 

Tu cât de des porți dresuri  sau șosete, fie ele din lycra sau bumbac/lână ?  De unde preferi să cumperi din magazinele fizice sau online ?

Deyutza

14 Comments

  1. Cate dragalasenii ne-ai prezentat tu aici! Toate-mi plac!
    Sunt fana Sosetaria si mereu ma surprind cu noutatile lor. <3
    Pupici

  2. Cat de frumoase sunt dresurile. Sosetute am si eu de la ei si sunt foarte incantata de ele

  3. Port dresuri groase de până la 150 den în timpul iernii, la fuste. În rest port ciorapi de bumbac, dar nu groși deoarece nu suport să-mi fie cald la picioare. 😂😂 Prin casă merg desculță, iar când este frig port tot șosete din bumbac.

  4. Și mie îmi plac ciorapii și șosetele de la sosetaria.ro
    Port dresuri în funcție de ținută, vreme sau eveniment iar șosetele sunt prezente mai tot timpul fie că le port prin casă, fie la pantaloni etc.

  5. Ciorăpeii acela până la gleznă cu diverse modele mi se par tare drăguți. Cred că o să achiziționez și eu o pereche 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.