Super Stay Matte Ink By Maybelline (review)

Super Stay Matte Ink By Maybellin

Nu știu dacă mai are rost să mă repet, dar da iubesc rujurile mate rezistente. De-a lungul timpului de când mi-am descoperit noua iubire, am încercat câteva branduri.

Totul cred că a început de la Stay matte de la Rimmel London. Mi-am luat la vremea aceea vreo 2 sau 3 nuanțe și nu știu ce am făcut cu ele. Nu mai găsesc nici un ruj din ăla prin casă. Sincer nici nu mi-am mai luat pentru că am fost mereu în căutare de ruj mat  perfect. Și el se apropia timp de perfecțiune dar oricum mai avea mult.  Am încercat Flormar, Golden Rose,Avon, Boys& Berries,Sleek , Melkior și alte câteva branduri.

Toate sunt frumoase, de calitate, destul de rezistente, dar nici unul ca Maybelline.

 

Super Stay Matte Ink By Maybelline (review)

Pe acesta l-am descoperit printr-o minune în vara lui 2018. Mi l-a făcut cadou o verișoară și de atunci am rămas iremediabil îndrăgostită de acest ruj mate. Am înțeles că ar mai fi și alte branduri cu rujuri bune dar n-am ajuns încă la ele. Un exemplu ar fi lip stain de la Sephora dar și acolo am auzit păreri de pro și contra.

Bun. totul a început când i-am luat din portfardul verișoarei, rujul și l-am testat. Sincer dacă era să mă uit după nuanța de pe ambalaj nu l-aș fi ales niciodată. Totuși acum am zis că e bine să îi dau o șansă să văd cum e pe buze și cum se comportă, cât rezistă s.a.m.d. 🙂

Nuanța primită este 65 Seductress și la finalul zilei când să mă demachiez m-am panicat puțin. Nu eram pregătită pentru așa ceva dar la final mi-a plăcut tare mult. M-am demachiat cu vreo două ape micelare și cu nici una rujul nu s-a șters. Am încercat cu un lapte demachiant și tot așa nimic.

Apoi după o mică panică mi-am adus aminte că am și un demachiant bifazic. L-am încercat pe buze și bucurie mi-a șters rujul.

După această primă impresie l-am mai folosit să văd cum se comportă în diferite situații. Sincer l-am supus la N teste și pe toate le-a trecut.

Am mâncat uleios , sandwich-uri, băut cafele și el tot acolo. După o astfel de zi rujul e acolo, uneori intact , alteori dus doar puțin din interiorul buzelor.

L-am aplicat și când am fost în concediu. Fiindcă stau la” capătul țării„ uneori fac și 24 de ore pe drum până să ajung la destinație. Pentru așa ceva este perfect acest ruj. Atunci când nu ai timp, chef, sau posibilitatea să tot reaplici rujul , Stay Matte Ink este perfect.  Deși promite o rezistență de 16h eu o garantez chiar și la 24 🙂

Super Stay Matte Ink merită achiziționat?

Pentru că mi-a plăcut atât de mult am zis că trebuie să mai am cel puțin o nuanță.  Așa că la următoarea comandă pe Notino mi-am ales o nuanță nouă. Am ales 10Dreamer , un roz drăguț care mi se potrivește bine. Poate puțin mai deschis,dar mie una îmi place.

Încântată nevoie mare de cele două nuanțe le foloseam când una când cealaltă. Acestea sunt la două extreme așa că am zis că e timpul pentru o nuanță nouă. 🙂

Așa că la ultima comandă tot pe Notino mi-am mai luat o nuanță. De data aceasta am ales 125 Inspirer.

Super Stay Matte Ink By Maybelline 125 Inspirer

Nuanța aceasta este ultima cumpărată și sincer este și preferata mea. Mi se pare că este potrivită oricărui outfit și machiaj.  Este tot un roz însă ceva mai închis care  arată foarte bine pe buzele mele. Este perfect pentru a fi purtat atât pentru machiajul de zi, la birou cât și pentru cel de seară.

Pentru că l-am lăudat atât am vrut să și dovedesc partea cu rezistența. Nu știu  câte de relevantă poate fi această treabă pentru tine însă părerea mea este sinceră și acest articol nu este sponsorizat în orice fel.

Cam așa arată rujul aplicat la 8 dimineața⇑ și cam așa ⇓ rujul după mai bine de 12 ore de la aplicare. Mai exact sunt cam 15 ore, pentru că am lăsat rujul mult pe buze pentru a vedea exact rezultatele. Îți dai seama că în 15 ore, am mâncat, am băut, am vorbit. Eu zic că arată foarte bine și dacă nu te uiți de aproape ai impresia că e cam așa cum l-ai aplicat de dimineață.

Super Stay Matte Ink By Maybelline 65 Seductress

La fel s-a comportat și nuanța 65 Seductress. Nu obișnuiesc să port nuanțe de maro însă aceasta chiar îmi place. E un maro/nude foarte plăcut care la fel poate fi purtat cu ușurință la servici sau în oraș cu prietenii.

Super Stay Matte Ink By Maybelline 10 Dreamer

Și nuanța 10 Dreamer este al fel de bună ca și surorile ei. Aici se pare că am uitat să fac poze la 15 ore de la aplicarea lui. Cu toate astea te asigur ca rămâne intact indiferen de ce mănânc sau beau.

 

Pe Notino am găsit 19 variante de culori. Nu știu dacă mai sunt și altele dar eu una le văd mai mult decât suficient. Îmi place să cumpăr online pentru că la magazinele fizice din oraș am găsit rujul la 50 de lei. Nu ar fi o sumă mare, dacă pe Notino nu l-aș fi găsit cu 29 de lei. Am dat un search și în online și din ce am găsit Notino are cel mai bun preț.

Pensula  face aplicarea foarte ușoară, este rotunjită la capete şi uşor de mânuit. Astfel că nu prea mai ai nevoie de un creion de contur. Îl poți realiza foarte ușor din pensula rujului.

La început rujurile Maybelline Super Stay Matte Ink  sunt cremoase şi lucioase.După ce s-au uscat pe buze, acesta  se matifiază și chiar mai închide puțin nuanța.

Un mare plus al acestor rujuri este că nuanțele se  întind  foarte uşor.  Rezultatul este uniform,  fără cojite sau buze care țin. Majoritatea rujurile mate usucă buzele și parcă se strâng pe buze și ridurile lor. Acestea nu usucă și nu fac decât să scoată în evidență buzele frumos colorate.

Deși am doar trei nuanțe mai vreau cel puțin două. Eu una sunt mega încântată de aceste rujuri mate și după părerea mea rujul ăsta e tăticul tuturor rujurilor mate pe care le-am încercat eu.

√Rezistă al transfer, sărut și ce mai vrei mai bine de 16h

√Nu uscă buzele

√Costă puțin

√Are nuanțe frumoase, purtabile

Oare mai are nevoi de ceva laude?

Porți rujuri mate?  Tu ai încercat acest ruj? Care este nuanța ta preferată din cele 19 ?

Deyutza

9 Comments

  1. EU am 55 amazonian si mi se pare cel mai rezistent ruj incercat vreodata, il aplic dimineata cand plec la lucru si tine Pana seara cand ajung acasa indiferent ce manc/beau.

  2. Cel mai mult imi place nuanta dreamer, cred ca se potriveste cel mai bine cu fizionomia mea 🙂 Insa celelalte pe are le am de la Maybelline primite la BBE 2 sunt de nelipsit din geanta mea 🙂

  3. Imi place tare mult acest ruj. Trebuie sa-l incerc si eu neaparat. Imi plac toate nuantele tale si sunt convinsa ca mi se potrivesc si mie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.