TPAweeklychallenge2019 – #06 Valentine’s Day

TPAweeklychallenge2019 - Valentine’s Day

Cu pași repezi ne apropiem de mult așteptatul 14 februarie. 14 februarie zi în care mulți tineri sărbătoresc dragostea, chiar dacă după părerea mea acest lucru ar trebui sărbătorit zi de zi.  Dacă dragostea e mare atunci nu trebuie să existe nici o sărbătoare sau vreun motiv anume pentru care trebuie sărbătorit. Totuși un motiv de bună dispoziție și sărbătoare nu trebuie ratat.  Tu cum îți vei petrece această zi ?

Ca în fiecare an vin și eu cu tradiționalele unghiuțe pline de iubire.  După cum ziceam și în prima temă a lunii februarie, luna aceasta va fi plină de astfel de modele. Cred că vor fi cinci model pline de inimioare și iubire. Abuz voi face și de paleta Celebration BPL- 014 care are cam tot ce am nevoie în  perioada aceasta.

Ca și bază pentru manichiură m-am tot gândit ce să folosesc. Am stat m-am ”storcit creierii” și am zis că merg pe ceva nude. Lacul de unghii de la Miss Sporty este o achiziție nouă și sincer nu mai aveam răbdare. Este un lac de unghii mat și mi-a plăcut cum se vede pe unghii. Zic eu că merge foarte bine atât combinat cu roșu cât și cu negru.

TPAweeklychallenge2019 –  Valentine’s Day

Roșul pe care l-am folosit pentru ștampilat este de la Melkior nuanța Red. Cea neagră este clasica de la Malika Colors, cea din gama 666 de Halloowen. În plus am mai folosit și Essence sparklin sugar pentru a realiza câte o inimioară pe unghia degetului mic. Mi se pare că dă foarte bine, lacul texturat și strălucitor pe baza mată.

Nu mă mai lungesc mult, pentru că nu are rost. Procedura de realizat modelul a fost unul simplu, bază, lac de unghii, modele ștampilate și top coat . 🙂 Relativ simplu, mai complicat cu ștampilatul modelelor, dar dacă ai produse de calitate cu siguranță vei reuși și tu dacă îți place să îți faci unghiile acasă.

Acestea fiind spuse nu pot decât să îți urez Happy Valentine’s Day :X

Sunt sigură că fetele au pregătit ceva foarte frumos , hai și pe la ele.

 

Deyutza

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.