TPAweeklychallenge2019 – #05 Hearts & Roses

Hearts & Roses

Mai repede decât ne așteptam a venit luna februarie. Luna iubirii,lună plină de inimioare ,de iubire și de flori. Așa începe și această primă temă a lunii acesteia- inimi și trandafiri. Începe frumos și la fel va continua toată luna și la fel se va încheia. Toate temele îmi plac și abia aștept să creez și să port modele pline de iubire.

Astăzi am ales să reprezint dragostea a două pisicuțe sau dragostea pentru pisicuțe. Indiferent cum ar fi eu iubesc pisicuțele și mi-au plăcut atât demult încât nu le-am rezistat.

Ca și manichiură am optat pentru ceva simplu cu două unghii accent și celelalte trei cu un roșu frumos.

TPAweeklychallenge2019 – Hearts & Roses

 

Pe cele două unghii accent am folosit lacul de unghii de la Essence #33 wild withe iar pe celelalte trei am găsit o ojă cu un nume perfect. Nici dacă voiam nu știu dacă găseam o ojă cu un nume mai potrivit. Numele este #156 my & my lover , nu-i așa că e drăguț ?

Oja e una texturată și chiar acum mă chinui să o dau jos, mmda cam greu cu ea 😀

Pentru ștampilat am folosit negru de la Malika 666 și roșul de la Melkior #red .Pentru bază și top coat am folosit tot două produse, unul Malika Cosmetics și unul Melkior.

Matrița pe care am folosit-o este de la BorpPretty și se numește Celebration BPX- L014 și este perfectă pentru această perioadă.  Este la reducere și de la 6$ costă doar 2,6$  și dacă adaugi codulBNDX31 mai ai o reducere de 10%  la comenzi mai mari de 10$.

Oricum matrița este tare drăguță și are o mulțime de modele. Luna aceasta cu siguranță va fi ”exploatată” la maxim. 🙂 Imediat mă pun să pregătesc  manichiura pentru tema de sâmbăta viitoare.

Acestea fiind zise , te las să admiri unghiuțele și apoi să îmi zici cum ți se par. De asemenea sunt curioasă , tu vei purta pe unghii, modele tematice luna aceasta?

 

  1. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyralukutza/
  2. Oana – https://oanaalex.ro/
  3. Iulia B. – http://iuliabeldean.blogspot.ro/
  4. Georgiana https://mademoisellejasmine.ro/
  5. Madalina – https://www.instagram.com/myprettynubs/
  6. Deyutza – https://deyutza.ro/
  7. Claudia – https://www.claudiaschoice.ro
  8. Cristina-https://www.instagram.com/cristina_nails_joyas/
  9. Cristina – https://www.instagram.com/cudrag.cristina/

 

 

Deyutza

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.