TPAweeklychallenge2019 – Monthly Theme – Glitter Placement

Glitter Placement

Sâmbătă vorbeam despre o noutate a anului 2019 în materie de colaborari nail art. Anul acesta pe lângă cele 4-5 teme din fiecare sâmbătă , în ultima zi a anului vom avea un bonus. Acest bonus consta într-o manichiură făcută cu o anumită tehnică de nail art.  Ne-am hotărât la 12 tehnici și le-am  adăugat în lista cu teme lunare.

Pentru mine sincer e o provocare și chiar îmi place pentru că așa pot să mai practic și eu tehnici, de care poate fugeam.

Pentru astăzi am avut Glitter Placement și sincer de anul trecut când am avut o temă asemănătoare nu am mai folosit această tehnică.

Pentru că nu am vrut să mă complic prea tare am ales să fac ceva relativ simplu. Cu gândul la luna februarie am zis că unghiile roșii în combinație cu inimioarele aurii sau foarte bine.

TPAweeklychallenge2019 – Monthly Theme – Glitter Placement

De data aceasta m-am folosit de lacul de unghii de la Golden Rose. Este nuanța 24 și este roșul ăla de bate în spre portocaliu. Este o nuanța deosebită și îmi place tare mult cum se vede pe unghii.

După am aplicat inimioarele și apoi am aplicat un strat de top coat. Acest model este simplu de realizat și dacă ai ceea ce îți trebuie poți să o realizezi și tu ușor.

Nu știu cum ți se pare ție însă mie îmi place rezultatul. Sincer nu e cel comod model, prin simplu fapt că inimioarele se mai agață de haine și se dezlipesc. Totuși am rezistat cu ele 2 zile,pentru că apoi să pregătesc mani pentru sâmbătă. Daa, sâmbătă începe seria modelelor pline de inimioare și iubire.

Abia aștept sincer pentru că am așa multe idei și câteva matrițe pe care vreau să le pun în aplicare.

 

Deyutza

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.