Review- Cremă anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală REKZE

Decembrie a trecut, a trecut perioada cu mese copioase și pline de prăjiturele. A început un nou an și fiecare dintre noi avem un obiectiv. Multe dintre femei vor să slăbească, unii se lasă de fumat și alți vor să facă mai mulți bani.

Oricum  ar fi un obiectiv odată pus  trebuie și respectat și îndeplinit . Eu una mă număr în prima categorie, vreau să mai slăbesc dar și să călătoresc mai mult anul acesta. Aici la călătorii intră și concediile la mare, iar aici implică un costum de baie și un corp de invidiat.

Și uite așa totul e un cerc vicios, pe care dacă îl întrerupi riști să nu mai fie așa cum îți dorești.

Pentru a avea un corp frumos, pregătit pentru a fi expus pe plajă, este bine să începi pregătirea lui din timp. Nu degeaba multe femei îți pun ca obiectiv la început de an, să slăbească sau să facă sport pentru a-și modela corpul. Trebuie să o iei din timp să ajungi la dimensiunile dorite în timp util.  După o vârstă sau chiar după ce devii mamă , poate fi ceva mai greu să ajungi al silueta pe care o visezi.  De aceea orice ajutor este binevenit și pe lângă sport și o dietă echilibrată este bine să folosești și  o cremă anticelulitică.

Recomandarea mea de astăzi este Cremă anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală REKZE . Despre Rekze am mai vorbit într-un articol anterior unde am vorbit despre acest șampon anticădere Rekze .

Cine este Rekze ?

REKZE Laboratories înseamnă o linie complexă de produse dermatocosmetice testate dermatologic si clinic pentru păr destinate stimulării creșterii părului și reducerii căderii acestuia cât și pentru piele. REKZE Laboratories a dezvoltat această linie de produse unice pe piață folosindu-se de cele mai noi descoperiri biotehnologice. Toate acestea pentru a oferi rezultate prin intermediul unor produse dermatocosmetice pentru păr și piele care pot fi eliberate fără prescripție medicală.

Produsele sunt testate dermatologic și dovedite clinic.   Acestea se adresează femeilor și bărbaților care se confruntă cu căderea părului, tenul acneic, barbia dubla, celulita, vergeturile, tenul îmbătrânit sau petele de îmbătrânire.

Ce e celulita și cum scăpam de ea ?

Celulita este în primul rând  una dintre cele mai chinuitoare probleme cu care se confruntă femeile.  Celulita reprezintă acumularea de țesut adipos (grăsime) subcutanat la nivelul coapselor, șoldurilor și feselor. Deși nu este o problemă medicală serioasa, celulita poate fi inestetica și poate deranja. Deranjează orice femeie mai ales  când poartă pantaloni scurți sau costum de baie. Celulita apare ca o piele cu gropite și deseori este descrisă ca și o  “coajă de portocală”.

Cum scăpăm de celulită ?

În primul rând scăderea în greutate – prin dieta sănătoasă și exercițiu fizic. Această metodă   este probabil cel mai benefic tratament pentru celulita. Pierderea unor kilograme și întărirea musculaturii picioarelor, coapselor și feselor poate îmbunătății aspectul denivelat al pielii. Beneficiile scăderii ponderale fără alte intervenții sunt totuși limitate. De aceea recomand și  cremă anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală REKZE.

Cremă anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală REKZE

Crema anticelulitică și remodelatoare este o cremă ușoară, non-grasă, fermizantă și drenantă. Este  stimulantă şi antiinflamatoare și  ajută la accelerarea metabolismului, arderea rapidă a grăsimilor și eliminarea excesului de fluide datorită unei formule complexe demonstrată clinic.

De asemenea, acționează împotriva umflăturilor cauzate de reziduurile de toxine. Ingredientele sale active descompun grăsimea și conferă strălucire pielii și hidratare profundă încă de la primele aplicații.

Pentru crema anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală, REKZE Laboratories a selectat cu rigurozitate cele mai eficiente și de înaltă calitate ingrediente printre care Cafeină, Lycopene, Carnitină, Regestril, ShapePerfection, Vitamina C împreuna cu multe alte ingrediente pentru a crea un produs unic și eficient în obținerea unei pielii sănătoase, suple și tinere.

Crema anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală REKZE acționează asupra zonelor afectate pentru a preveni depunerea țesutului adipos. Această cremă hrănitoare și cremoasă este ușor absorbită pe piele, tonifiază și arde grăsimile nedorite. Crema anticelulitică  acționează și împotriva vergeturilor și este concepută pentru a putea fi utilizată în fiecare zi, de două ori pe zi, pentru rezultate cât mai eficiente și de durată.

Cum se folosește crema anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală, REKZE

Pentru rezultate optime este recomandată folosirea produsului minim 8 săptămâni. Eu o folosesc deja de 2 luni și sincer am văzut ceva rezultate. Zic ”ceva” pentru că , eu,  sunt genul de persoană care așteaptă minuni de la creme. Las totul în seama cremei și eu nu mai fac nimic, aici mă refer la dietă și sport. Ce să zic, sport n-am mai făcut de când am dat bacul la educație :)) asta fiind acum vreo 13 ani 😀

De aceea concluzia mea este că produsul ăsta e bun,dacă el își face  treaba chiar și fără alte rezultate.  Am observat pielea ceva mai fermă, mai netedă,moale  iar vergeturile dispar vizibil de la o zi la alta. Dau sfaturi însă din păcate eu nu mă pot ține de el, de aceea aștept crema minune și se pare că am găsit-o.

Crema se aplică zilnic dimineața și seara prin masaj ușor. Masajul este important, pentru că prin căldura mâinii, pori se deschid iar crema ajunge exact acolo unde e nevoie.  De asemenea și după duș este o ocazie foarte bună să aplici crema pentru că și atunci pori sunt deschiși. Crema se absoarbe foarte ușor în piele, nu pătează hainele  și miroase interesant. Nu e un miros țipător, nici unul fad însă e unul interesant. Sincer nu știu cum să îl descriu, cel mai bine să miroși tu.

Un alt aspect care îmi place este faptul că aceasta este una dintre cremele anticelulitice care nu înfierbântă. Cred că știi la ce mă refer, aceasta este o cremă ”normală” care face o treabă foarte bună.  Sincer nu mă dă pe spate senzația cu înfierbântatul și răcitul.

Produsul a fost testat dermatologic

Crema anticelulitică a fost testată dermatologic și clinic pe bărbați și femei cu vârste de peste 18 de ani cu greutate în exces, semne vizibile de celulită și vergeturi timp de 8 săptămâni. Crema a fost foarte bine tolerată de piele fără să existe efecte adverse precum roșeață, umflare, senzație de arsură, furnicături sau mâncărime.

 

Produsul vine  într-un recipient de 200 ml, și se poate achiziționa de pe site-ul oficial Rekze Laboratories, la prețul de 229,50 lei. Ambalajul este ușor de folosit, repartizând o cantitate potrivită de cremă.

Acestea fiind spuse, recomandarea mea pentru un trup de invidiat , sport, dietă și o cremă anticelulitică și remodelatoare Rekze. Mie îmi place, sper să îți placă și ție. Oricum de dezamăgit nu are cum să o facă 🙂

Tu cum ai grijă de corpul și silueta ta ?

Deyutza

12 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.