TPAweeklychallenge2019 – #04 Pastel Winterland

Teoretic astăzi ne aflăm la ultima temă a lunii ianuarie. Zic asta dacă e să calculăm sâmbetele și duminicile lunii. În aceste două zile putem publica manichiurile lunii. Practic suntem la penultima temă pentru că de anul acesta mai avem ceva în plus-  o tehnica  de nail art. Despre asta însă vom vorbi pe la finalul lunii.

Astăzi avem winter pastel, o temă tare drăguță care eu una mi-a imaginam altfel pe unghiile mele. Totuși rezultatul e îmi place,cu toate că mi-aș fi dorit ca fulgii argintii să se vadă mai bine.

Aș fi refăcut manichiura, însă lipsa timpului liber ma îndemnat să las așa.Am zis că nu e chiar atât de rău :))

TPAweeklychallenge2019 –  Pastel Winterland

Pentru această manichiură m-am ajutat de două lacuri de unghii de la Trend it Up. Sunt achiziții noi și le-am luat exact cu gândul de a le folosi la aceasta manichiură.  Îmi plac mult ambele nuanțe și un un shimmer foarte subtil dar drăguț.

Nuanța  030 este un belu tare drăguț,care va fi perfectă pentru vară și primăvară. Cel puțin eu așa o văd. La fel e și vernilul pastel,shimmerul le fac pe ambele să fie mai deosebite. Numărul lacului de unghii vernil este 010. Asta dacă vrei să le cauți și tu prin magazine și să știi ce să alegi :).

  

Alături de cele două nuanțe de la Trend it Up am adăugat și un galben tare drăguț de la Flormar.  Nuanța este BT05 Golden Ball. O am de ceva vreme dat nu știu să o fi folosit , iar acum mi s-a părut o oportunitate foarte bună.

Acum am observat că în această poza am adăugat  și lacul de unghii de la Malika. Pe aceasta nu am folosit-o dar voiam să o fac. Am vrut să ștampilez fulgii cu alb, însă din păcate nu se observau chiar deloc. A doua variantă a fost argintiu , așa că l-am încercat pe cel de la Avon.

Cam asta e tot pentru săptămâna asta, urmează unghiuțe pline de inimioare în luna februarie. 🙂

Deyutza

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.