TPAweeklychallenge2019 – #03 Mandala

Tema cu numărul 3 a colaborării cu fetele din TPA este mandala. Avem o matriță de foarte mult timp , dar nu prea am folosit-o decât de 2-3 ori. Sincer nici nu știam că e cu motive mandala și nici nu știam exact ce e mandala asta.

La un scurt search am aflat că mandala este un simbol și totodată un ritual, originare din Hinduism și din Budism, reprezentând Universul. Mandala este o diagramă circulară ce păstrează cu rigoare o anumită simetrie care se concentrează cu toată forța asupra unui centru, având ca structură tipică împărțirea suprafeței în patru segmente egale. Mandala este un cuvânt compus din doi termeni, manda și la. În sanscrită manda înseamnă cerc, dar și sferă, iar la are sensul de conținător

TPAweeklychallenge2019 –  Mandala

Judecând după ce e de fapt mandala eu pot spune că am realizat doar câte jumătate din mandala. Mi s-a părut că arata mai bine așa câte jumătate la ceea ce am vrut eu să fac.

Pentru realiizarea manichiurii am folosit :

Bază – Tratament Malika

Pe unghia mare,arătător și unghia mică am aplicat lacul de unghii de la Melkior HoloGranude. O nuanță holo superbă .

Pe unghia mijlocie și inelar am optat pentru ceva mai ”potolit” , un nude de la Rimmel.

Pentru ștampilat m-am ajutat tot de un lac de unghii de la  Malika. Mi se pare că e ojă super pentru așa ceva.

Totul a fost sigilat cu top coat-ul de la Pretty By Flormar iar pentru cuticule am folosit uleiul de cuticule de la Cupio.

Ștampila pe care am folosit-o este una nouă pe care mi-am comandat-o înainte de anul nou. Este de la Essence și am luat-o la pachet cu racletă și o matriță cu modele de crăciun. Cred că a fost o promoție ceva de sărbători.

Acestea fiind zise te las cu pozele modelului realizat. Sunt curioasă cum ți se pare

 

Deyutza

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.