5 Idei de cadou pentru Valentine´s Days

Această sărbătoare a îndrăgostiților Valentine´s  Days se apropie cu pași repezi. Nici nu s-a terminat bine perioada sărbătorilor și a cadourilor că începe o alta. Valentine´s  Days și 8 martie se apropie cu pași repezi și automat și perioada cadourilor.

Orice femeie este încântată să primească un cadou indiferent cât de mic ar fi. Un exemplu de cadou mic ar putea fi chiar și o bijuterie 🙂

Idei de cadou pentru Valentine´s Days

1. Oferă-i parfumul ei preferat

Surprinde-o cu parfumul său preferat sau cu o esență nouă! Știu că e mai complicat acest subiect, însă sigur trebuie să fi simțit o aromă sau chiar să fi văzut o sticlă din parfumurile ei.

2. Oferă-i inelul de logodnă

Aici mă refer exclusiv bărbaților. Dacă nu sunteți logodiți/căsătoriți acum e momentul. Oferă-i un inel așa cum sigur ți-a spus cel puțin o dată.

3.Oferă-i bijuterii din aur

Orice femeie iubește bijuteriile , bijuterii de orice fel și important e să strălucească.  Pentru că mai ai timp până în februarie, poți opta pentru unul din site-urile din afară. Pe U7jewelry am văzut că au o mulțime de bijuterii.  Și pentru că ziceam că nouă femeilor ne plac bijuteriile, cei ai zice de ceva bijuterii din aur de 18k.  Mai multe modele găsești în secțiunea 18k gold plated . N-ai cum să nu găsești ceva, modelele sunt frumoase  iar prețurile sunt bune și perfecte pentru orice buzunar.

Dacă vrei un pont, poți încerca un lănțișor fie că e mai mare/gros sau ceva mai elegant. Rapper chains este link-ul unde poți găsi câteva exemplare deosebite.

4.Oferă-i un ceas 

Dacă e să rămânem tot pe sfera accesoriilor și a bijuteriilor, oferă- i un ceas. Indiferent că vorbim despre un cadou pentru o femeie sau pentru un bărbat, cu un ceas nu ai cum să dai greș. Chiar dacă în mod normal, persoana  nu poartă ceasuri, dacă îi oferi unul elegant, deosebit sau ceva inedit sigur îl/o vei da pe spate. Poți încerca în magazine online de genul gift shops , aici nu găsești doar ceasuri ci și bijuterii personalizate. Eu iubesc bijuteriile și cadourile personalizate în general, așa că eu aș fi încântată să primesc ceva drăguț ,personalizat. Exemplu ar fi chiar pandantivul de mai jos în care se poate pune poza noastră.

5. Oferă-i un city brak în 2

Indiferent că e în țară sau în afară, un week-end  petrecut în 2, deconectați de la orice urmă de cotidian sigur vă va face bine. V-ar face bine amândurora să fiți doar voi doi departe de casă.

 

Acestea sunt doar 5 idei însă ele pot fi multe, pentru că după părerea mea femeilor poți să le oferi multe ca și cadou. Multe în general, iar dacă e să te gândești la fiecare bijuterie în parte, atunci s-ar putea să nu mai ai bani câte ai putea să îi cumperi.

Deyutza

14 Comments

  1. Toate im fac cu ochiul,nici nu stiu spre ce sa ma opresc,anul asta am si eu multe motive sa ofer iubirii mele ceva frumos!

  2. Articolul ăsta tre’ să-l vadă al meu! O bijuterie în plus nu e niciodată rău primită, dimpotrivă 😉

  3. Deja i-am dat share pe mess la al meu ca sa nu zica ca nu a stiut ce sa-mi ia de Ziua indragostitilor! 🙂 Eu as prefera City-Break-ul.

  4. Ca orice femeie, îmi plac bijuteriile și parfumurile. Prin urmare, abia aștept un prilej pentru cadou. Sper să observe cine trebuie că ar fi cazul de ceva nou 🙂

  5. Eu aș primi, de fiecare dată, cu multă plăcere, bijuterii din aur!
    Le ador!!! Cercei, lănțișoare, inele, broșe sau medalioane… nu contează, dacă strălucesc, pe mine m-ai mulțumit! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.